Πανιώνιος: «Θα γίνει το ματς»

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: «Θα γίνει το ματς»

bet365

Από τον Πανιώνιο έχουν τη διαβεβαίωση ότι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο θα γίνει κανονικά και θα είναι το τελευταίο των Κρητικών, ενώ η αποστολή είναι ήδη στο Ηράκλειο.

Στην Κρήτη βρίσκεται, ήδη, η αποστολή του Πανιωνίου. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο είναι στον... αέρα, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου προσπαθούν να βρουν τα χρήματα για τους διαιτητές, οι «κυανέρυθροι» έχουν τη διαβεβαίωση ότι το ματς θα γίνει κανονικά.

Μάλιστα, η ενημέρωσή τους λέει ότι θα είναι το τελευταίο ματς των Κρητικών, αφού θα αποσυρθούν από το πρωτάθλημα της Football League, που σημαίνει ότι δε θα... κατέβουν και στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που στον Ιστορικό δεν έχουν μπει στη διαδικασία να αλλάξουν τα εισιτήρια της επιστροφής.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά την αποστολή, στο Ηράκλειο ταξίδεψαν οι Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Πινιώτης, Ποζατζίδης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Ντουρμισάι, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης και Μασούρας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα