Στο... εδώλιο ο Πανιώνιος λόγω των οπαδών του

Δημήτρης Τομαράς
Στο... εδώλιο ο Πανιώνιος λόγω των οπαδών του

bet365

Κλήση σε απολογία υπήρξε από την Super League προς τον Πανιώνιο για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Ολυμπιακό.
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 8-1-16 και ώρα 15:30) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 16η αγωνιστική. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3 / 1 / 2016 φύλλο αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ' άρθρο 15 του κανονισμού αγώνων ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3 / 1 / 2016 έκθεση παρατηρητή αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD)». Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος - ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. γ' και ε', 3 περ. Β' στοιχ. ε', 7 περ. γ' Π.Κ. της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα