Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλευρό του Παντελή Κυριακίδη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλευρό του Παντελή Κυριακίδη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλευρό του Παντελή Κυριακίδη

Ανήμερα των Θεοφανίων ο ΠΑΟΚ διοργανώνει το 3ο τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης» με σκοπό τη στήριξη του νεαρού άτυχου ποδοσφαιριστή της ακαδημίας. 

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής της διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το συγκεκριμένο τουρνουά προκειμένου να προσφέρουν τα έσοδα στην οικογένεια του μικρού αγοριού, αλλά και να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη ώστε να συνεισφέρει ο καθένας όπως μπορεί. Ο Παντελής Κυριακίδης βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο το 2009, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή τους από τουρνουά, στο οποίο συμμετείχε ως αθλητής των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ. Στο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο πατέρας του Παντελή.

Από την κατηγορία των Κ6, λοιπόν, μέχρι και αυτή των Κ11, οι μικροί του ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν μαζί με τις ομάδες των συνεργαζόμενων με τον Δικέφαλο ακαδημιών που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά και είναι οι:

Αετός Ορφανού Καβάλας, Αλέξανδρος Κιλκίς, Fair Play Κομοτηνής, ΠΑΣ Αστέρας Γιάννινα, ΠΑΣ Φλώρινα, ΠΑΟΚ Ελπίδες Ξάνθης, RIA Sport (Πρέβεζα), Κεραυνός Ρίου (Πάτρα), Αλέξανδρος Δράμας, ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, Playzone Κατερίνης.

Τον Μάρτιο ο ΠΑΟΚ πρόκειται να διοργανώσει εκ νέου τουρνουά στήριξης στον Παντελή Κυριακίδη προκειμένου να συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του άτυχου παιδιού και στον αγώνα του ίδιου του Παντελή».

Best of internet