Στάζει... μέλι για Σίλβα ο Ρικάρντο Κόστα!

Gazzetta team
Στάζει... μέλι για Σίλβα ο Ρικάρντο Κόστα!

bet365

Τον συμπατριώτη του και προπονητή του Ολυμπιακού, αποθέωσε ο Πορτογάλος αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Μπορεί στο γήπεδο να είναι αντίπαλοι, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Ρικάρντο Κόστα να... αποθεώσει το τεχνικό του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα στα Μέσα της Πορτογαλίας. Συγκεκριμένα, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στο «dn.pt» και χαρακτήρισε εκπληκτική την δουλειά του συμπατριώτη του στους πρωταθλητές Ελλάδος.

«Ο Μάρκο διαθέτει σπουδαία ποιότητα και έχει κάνει εκπληκτική δουλειά στο πλάνο και την οργάνωση του Ολυμπιακού, που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχει δημιουργήσει ισορροπία, πολύ καλές αλλαγές και η ομάδα φαίνεται να έχει αυτοπεποίθηση. Κάνει ροτέισον και οι παίκτες έχουν κίνητρο», ανέφερε, ενώ για τους στόχους του ΠΑΟΚ είπε: «Θέλαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά περάσαμε μια μεταβατική περίοδο, παίζοντας με 11 νέους παίκτες, με νέο προπονητή και νέα τακτική. Εχουμε βάλει γερά θεμέλια πλέον. Άρα, μπορούμε μόνο να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα