Ανοίγει ο δρόμος για Μπέιλ στην Γιουνάιτεντ

Ανοίγει ο δρόμος για Μπέιλ στην Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Μπέιλ φαίνεται πως έχασε το... στήριγμά του μετά την απόλυση Μπενίτεθ κι αυτό αποτελεί δυνατό χαρτί για την Γιουνάιτεντ.

Φαίνεται πως υπάρχει και κάποιος στην Ρεάλ που δεν χάρηκε με την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ από την Ρεάλ! Μπορεί ο Κριστιάνο, ο Χάμες, ο Ίσκο και αρκετοί συμπαίκτες τους. μαζί με σχεδόν όλους τους οπαδούς, από χτες να έχουν... ανοίξει σαμπάνιες, όμως ο Μπέιλ δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Αυτό, μάλιστα, δεν αποκλείεται να φέρει ακόμα και την μεταγραφή του Ουαλού, όπως υποστηρίζουν οι Άγγλοι, που επαναφέρουν στο προσκήνιο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, τόσο οι «Times», όσο και η «Mirror», παίζουν δυνατά με το θέμα της επιστροφής του Μπέιλ στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς, όπως τονίζουν, ο Ζιντάν που αναλαμβάνει θα... κόψει τις ελευθερίες που είχε δώσει στον Ουαλό ο Μπενίτεθ, επαναφέροντας τα πράγματα στην... προηγούμενη κατάσταση, όπου ο Κριστιάνο - μαζί με τον Μπενζεμά - είναι αυτός που καθορίζει τα πάντα.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Τζένοα με τη Σαμπντόρια.

Άλλωστε, ο Ζιντάν δεν είναι... νέος στην Ρεάλ, έχει υπάρξει ως βοηθός του Αντσελότι στον πάγκο της «Βασίλισσας» και οι προσανατολισμοί του είναι ξεκάθαροι, με τον πρώην παίκτη της Τότεναμ να ξέρει τι περιμένει. Έτσι, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν την κατάστασηκαι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ετοιμάζουν... μπάσιμο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα