Η Γαλατασαράι δίνει στον ΠΑΟΚ 2,5 εκατ ευρώ για τον Μακ

Η Γαλατασαράι δίνει στον ΠΑΟΚ 2,5 εκατ ευρώ για τον Μακ

Σταύρος Σουντουλίδης
Η Γαλατασαράι δίνει στον ΠΑΟΚ 2,5 εκατ ευρώ για τον Μακ

bet365

Το όνομα του Ρόμπερτ Μακ παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γαλατασαράι. Πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η Γαλατασαράι προχωράει, μετά από αίτημα του προπονητή της Μουσταφά Ντενιζλί, την υπόθεση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού, ενώ όπως γράφεται άνθρωπος της τουρκικής ομάδας ήρθε σε επαφή με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Μακ.

«Η ελληνική ομάδα θέλει 2.500.000 για τον Σλοβάκο», αναφέρεται χαρακτηριστικά, την ίδια ώρα που στην Τούμπα δεν είναι αρνητικοί ως προς την οποιαδήποτε συζήτηση, αλλά υποστηρίζουν, ότι δεν γνωρίζουν το παραμικρό γύρω από το συγκεκριμένο ποσό.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Τζένοα με τη Σαμπντόρια.

Η ρήτρα του Ρόμπερτ Μακ είναι στα 5 εκατομμύρια ευρώ και ο ΠΑΟΚ θέλει σύντομα να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο επαφών, που είχε αφήσει στη μέση το καλοκαίρι και τον περασμένο Οκτώβριο ο Φρανκ Αρνεσεν, με τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή.

Οι Τούρκοι επιμένουν ότι άνθρωπος της Γαλατασαράι άρχισε διαπραγματεύσεις «με έναν ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου αρχικά αποτέλεσε έκπληξη», αλλά ο Μουσταφά Ντενιζλί πιστεύει ότι τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ είναι μια συμφέρουσα αγορά για έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να σκοράρει αγωνιζόμενος και στις δύο πλευρές της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα