«ΑΕΚ για Ν'Ζογκμπιά» (pic)

Gazzetta team
«ΑΕΚ για Ν'Ζογκμπιά» (pic)

bet365

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σαρλ Ν'Ζογκμπιά φέρνουν στο προσκήνιο οι Βρετανοί, με τον Γάλλο να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Άστον Βίλα.

Ένα tweet του ρεπόρτερ της Sun, Φιλ Κάντεν, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ακούγεται ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σαρλ Ν'Ζογκμπιά της Άστον Βίλα». Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, είναι από τους ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα αποχαιρετήσουν το Μπέρμιγχαμ το χειμώνα, αφού οι Χωριάτες είναι σε πολύ δύσκολη θέση και αναμένεται να κάνουν πολλές διορθωτικές κινήσεις, προσπαθώντας να παραμείνουν στην Premier League.

Ο τεχνικός της Άστον Βίλα, Ρεμί Γκαρντ, φέρεται να έχει εισηγηθεί την αποδέσμευση του συμπατριώτη του και είναι σίγουρο πως ένας ποδοσφαιριστής με την 11ετή παρουσία του στο αγγλικό πρωτάθλημα (Νιουκάστλ, Γουίγκαν, Άστον Βίλα) θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα