Παίζει πάντα του Βιγιαφάνιες για ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Παίζει πάντα του Βιγιαφάνιες για ΑΕΚ!

bet365

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και το γνωστό ενδιαφέρον της Ένωσης για την περίπτωσή του...

Όπως έχουμε επισημάνει στο παρελθόν για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, η περίπτωσή του εννοείται ότι συνεχίζει να παίζει δυνατά για το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι εμφανίσεις του άλλωστε με τους Αγρινιώτες -με τελευταίο δείγμα την παρουσία του στο ματς με τον Παναθηναϊκό- δεν περνούν απαρατήρητες.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είναι πάντα στο ραντάρ των «κιτρινόμαυρων» και δεν αποκλείεται να κινηθούν ακόμη και μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να τον αποκτήσουν. Τα δικαιώματά του άλλωστε, ανήκουν στην Ιντεπεντιέντε και η Ένωση μπορεί να κλείσει από τώρα το deal με τους Αργεντινούς, που θα τον κάνει παίκτη του Δικέφαλου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα