Ο Βεζυρτζής «ξεσκονίζει» όλα τα συμβόλαια στον ΠΑΟΚ

Ο Βεζυρτζής «ξεσκονίζει» όλα τα συμβόλαια στον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Βεζυρτζής «ξεσκονίζει» όλα τα συμβόλαια στον ΠΑΟΚ

bet365

Από την ημέρα που χρίσθηκε υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Νίκος Βεζυρτζής, «ξεσκονίζει» όλα τα συμβόλαια των παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ θέλει να έχει μια συνολική εικόνα για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και κυρίως για τα χρήματα, που δαπανήθηκαν από πλευράς ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού.

Ο «Δικέφαλος» το καλοκαίρι του 2015 προχώρησε συνολικά σε 13 μεταγραφές και σε αρκετές περιπτώσεις (Όλσεν, Ζάιρο, Λέοβατς, Τσίμιροτ κ.α.) δαπάνησε αρκετά χρήματα (αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ) μόνο για την αγορά των ποδοσφαιριστών.

Όπως φάνηκε και στην υπόθεση του Γκαλίτσιου, όπου η καταρχήν συμφωνία του Φρανκ Άρνεσεν θα κόστιζε στον ΠΑΟΚ 500.000 ευρώ για μόλις 18 μήνες, υπάρχουν αρκετά πράγματα, που δεν αρέσουν στον σημερινό υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα