Βασιλείου: «Πιο τυχερός ο Παναθηναϊκός»

Βασιλείου: «Πιο τυχερός ο Παναθηναϊκός»

Ο Στέλιος Βασιλείου δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Παναιτωλικός, αλλά στάθηκε στην τύχη, που όπως είπε, ήταν με το μέρος του Παναθηναϊκού.

Βασιλείου: «Πιο τυχερός ο Παναθηναϊκός»

Ο επιθετικός των Αγρινιωτών μίλησε στην κάμερα της Nova για τις ευκαιρίες που έχασε στο τέλος, εξηγώντας: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καλή χρονιά με υγειά και όλα τα άλλα έρχονται. Πιστεύω σήμερα πως δεν δικαιούμασταν την ήττα. Ήμασταν πολύ καλοί. Βάλαμε δύο γκολ. Θα μπορούσα κι εγώ να βάλω κάποια γκολ. Δεν πειράζει. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή και πάμε για την νίκη»

Για την καλή παρουσία της ομάδας του στη Λεωφόρο, σημείωσε: «Μπήκαμε καλά, πιέσαμε. Ξέραμε τις αδυναμίες του αντιπάλου μας. Σταθήκαμε άτυχοι σε κάποια γκολ, αλλά προχωράμε. Το ματς πιστεύω ότι κρίθηκε στη δύναμη και στο καθοριστικό γκολ που έβαλε ο Παναθηναϊκός μόλις μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε και εμείς, κάναμε κάποιες ευκαιρίες. Ήταν όμως πιο τυχερός ο Παναθηναϊκός και κέρδισε»

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός ήταν πιο απειλητικός όταν ανοίχτηκε και αν θα έπρεπε να είναι πιο τολμηρός από την αρχή, επισήμανε: «Αυτή είναι δουλειά του προπονητή. Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής. Κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου. Ό,τι και να μου λέει το κάνω μέσα στο γήπεδο.

Best of internet