Στραματσόνι: «Πολύ καλοί επιθετικά, μπράβο σε παίκτες του Παναιτωλικού»

Νίκος Αθανασίου
Στραματσόνι: «Πολύ καλοί επιθετικά, μπράβο σε παίκτες του Παναιτωλικού»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι έβγαλε το καπέλο στους δημιουργικούς παίκτες του Παναιτωλικού, τόνισε πως ικανοποιήθηκε από την επίθεση και όχι από την άμυνα ενώ μίλησε και για τον Μέστο!

Αρχικά ο Ιταλός τόνισε: «Σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα επιθετικά μας παιχνίδια, ήμασταν πολύ καλοί. Αμυντικά, όμως, όχι. Ίσως να έφταιξε το πρώτο γκολ, δεν ήμασταν καλοί αμυντικά και πρέπει να το δούμε. Όταν λέμε άμυνα λέμε όλους τους παίκτες, όχι μόνο τους τέσσερις πίσω. Επίσης θέλω να πω ένα μπράβο στον Βιγιαφάνες, τον Κάπελ, τον Ουάρντα που έκαναν πολύ καλό παιχνίδι με την ομάδα του Παναιτωλικού».

Για τις αλλαγές στην άμυνα: «Μερικές φορές θέλεις να βάλεις τους ίδιους στην άμυνα αλλά υπάρχουν προβλήματα. Είχαμε τιμωρημένο τον Κουτρουμπή, ο Τελάντερ γύρισε από τραυματισμό. Ο Ιανουάριος είναι πολύ σημαντικός μήνας, μήνας-κλειδί, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Για την άμυνα: «Σήμερα δεν είμαι χαρούμενος με την άμυνα μας. Είμαι χαρούμενος με την άμυνα μας, έχουμε την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Για σήμερα δεν είμαι ικανοποιημένος, όχι γενικά. Όλη η ομάδα αμύνεται. Τα δύο γκολ έρχονται από δικές μας χαμένες μπαλιές. Οπότε είναι συνολική δουλειά. Θέλουμε να βελτιώσουμε την ομάδα, αν αυτό είναι πιθανό. Δεν θέλουμε μεταγραφές για τις μεταγραφές. Θέλω να είμαι σίγουρος πως ο παίκτης που θα έρθει, θα κάνει την ομάδα να βελτιωθεί».

Για τον Εσιέν: «Στο δεύτερο μέρος είχαμε παίκτες κουρασμένους, παίκτες με κάρτες. Βάλαμε τον Λαγό και ο Εσιέν είχε μεγαλύτερη ελευθερία. Η άμυνα είναι ένα συνολικό κομμάτι και έτσι πρέπει να το δούμε».

Για το σύστημα: «Το 4-3-3 είναι ο καλύτερος τρόπος να πάρουμε πράγματα από το ρόστερ μας. Είμαι χαρούμενος για το πως παίξαμε με την μπάλα».

Για τον Μέστο: «Τον Μέστο τον ξέρω πολύ καλά. Μοιραστήκαμε την απόφαση με τους διευθυντές, τον πρόεδρο και είμαι σίγουρος πως μπορεί να δώσει πράγματα με την εμπειρία του, έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Θέλω όλοι να παλεύουν για να είναι στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Είναι σε καλή κατάσταση, έκανε προπονήσεις και τώρα περιμένουμε τα χαρτιά του για να τον έχουμε στην διάθεση μας. Δεν είναι έτοιμος. Έχουμε τον Βέμερ, τον Μαρινάκη, έχουμε πολλά ματς και θέλουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση».

Για τον Ζέκα: «Είναι ο αρχηγός μας, είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Όλοι είναι σημαντικοί. Είχαμε εκτός και τον Μπεργκ. Δεν θεωρώ πως κάποιος είναι αναντικατάστατος. Βρήκα εδώ πολλούς παίκτες και αν τον Ιανουάριο μπορούμε να βρούμε παίκτες που θα βελτιώσουν την ομάδα, θα προχωρήσουμε γιατί είμαστε Παναθηναϊκός. Αν αυτό δεν γίνει και πάλι θα είμαι χαρούμενος».

Για το σε ποια θέση θα ήθελε να βελτιώσει την ομάδα του: «Σε όλες(σ..σ γελάει). Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Όταν λέω να βελτιώσουμε, μιλώ και για το μέλλον. Ο Μέστο είναι 33, μπορούμε να πάρουμε και παίκτη που θα είναι πιο μικρός και θα βελτιώσει την ομάδα στο μέλλον. Παίκτη που τώρα δεν είναι έτοιμος αλλά να μεγαλώσει μέσα στην ομάδα και να βοηθήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα