Ματζουράκης: «Ήρθε υπέρ τους και τελείωσε»

Gazzetta team
Ματζουράκης: «Ήρθε υπέρ τους και τελείωσε»

bet365

Ο Γιάννης Ματζουράκης τόνισε ότι με τις διακυμάνσεις του σκορ, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι και υπέρ του Παναιτωλικού.

Στις διακυμάνσεις του σκορ στη Λεωφόρο στάθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε ότι με αυτές το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι και υπέρ της ομάδας, αλλά έγινε το αντίθετο για να τελειώσει το ματς με νίκη του Παναθηναϊκού.

«Πρώτον, με βάση το παιχνίδι, θα το χαρακτήριζα πολύ καλό. Δεύτερον, με τις διακυμάνσεις που υπήρχαν στο σκορ, θα μπορούσε να έρθει υπέρ μας, θα μπορούσε και να έρθει υπέρ τους. Ήρθε υπέρ τους και τελείωσε», ήταν τα λόγια του έμπειρου κόουτς.

Ο προπονητής των Αγρινιωτών, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη διαφορετική εικόνα που εμφάνισε η ομάδα του στη Λεωφόρο: «Έχετε δίκιο, ο βασικός λόγος ήταν ότι χάσαμε πολλές δεύτερες μπάλες και κάναμε πολλά ατομικά λάθη. Ειδικά αν προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο δεχτήκαμε τα δυο πρώτα γκολ».

Ερωτηθείς για την αλλαγή του Βιγιαφάνιες, είπε: «Γιατί είμαι αγράμματος (σ.σ. γέλια). Όχι είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα