Η μεγάλη απογοήτευση του Φινμπόγκασον

Η μεγάλη απογοήτευση του Φινμπόγκασον

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον περίμενε πως και πως να πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Πανιώνιο. Το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε καν τον απογοήτευσε σε μεγάλο βαθμό.

Η μεγάλη απογοήτευση του Φινμπόγκασον

Ο Ισλανδός άσος είχε την αρχικά αίσθηση και μετά την σιγουριά πως θα έπαιρνε χρόνο στον αγώνα της Νέας Σμύρνης. Είτε ως βασικός είτε ερχόμενος από τον πάγκο. Ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε όμως τελικά ένα πλάνο με Τσόρι και Φορτούνη μαζί και τον Ιντέγιε ξανά βασικό, κάτι που απογοήτευσε για τα καλά τον Φινμπόγκασον, ειδικά από την στιγμή που δεν αγωνίστηκε καν κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο διεθνής επιθετικός θέλει να παίζει και όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση σίγουρα δεν νιώθει τόσο καλά στον Ολυμπιακό. Και δεδομένα δεν θα διορθώσει τα πράγματα ως προς την ψυχολογία του το εάν θα είναι βασικός ή όχι με τον ΑΟ Χανίων στο Κύπελλο.

Τα πράγματα όπως δεν είναι τόσο απλά και εύκολα ως προς την αποχώρησή του. Το θέμα της Σέλτικ έχει... παγώσει, ο ίδιος δεν θέλει να γυρίσει στην Χέρενφεϊν και έτσι μένει η Bundesliga. Ουσιαστικά δηλαδή παραμένει σε στάση αναμονής. Όσο ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως έχει αυτήν την διαχείριση ως προς εκείνον ο Φινμπόγκασον θα εξακολουθήσει να έχει τάσεις φυγής. Και αυτό διότι στο μυαλό του έχει πάντα την σκέψη πως βάσει των δυνατοτήτών του αδικείται από τον χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό.

Best of internet