Προπόνηση στο γυμναστήριο για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Προπόνηση στο γυμναστήριο για Ξάνθη

bet365

Στο γυμναστήριο προπονήθηκαν οι παίκτες της Ξάνθης, καθώς ο χιονιάς, που στάθηκε αιτία για αναβολή του ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν τους επέτρεψε να το πράξουν αυτό στο γήπεδο.

Η χιονόπτωση και το λευκό τοπίο στα Πηγάδια οδήγησε στην αναβολή του αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ. Οι ακρίτες περιμένουν την ενημέρωση της Σούπερ Λίγκας για να μάθουν πότε θα γίνει το ματς, ενώ έστρεψαν την προσοχή τους στο προσεχές με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο χιονιάς φυσικά δεν τους επέτρεψε να προπονηθούν στο γήπεδο, κάτι που έγινε στο γυμναστήριο με ασκήσεις δύναμης, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ.

Το αρνητικό, βέβαια, για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την ομάδα του είναι ότι η Σκόντα θα έρθει στην Αθήνα για την αναμέτρηση με την Ένωση όντας σε μεγάλο χρονικό διάστημα σε αγωνιστική αδράνεια, αφού τελευταίο παιχνίδι ήταν αυτό της 15ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα