Σπουδαίο φιλικό της Κ16 του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη (pics)

Σπουδαίο φιλικό της Κ16 του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Σπουδαίο φιλικό της Κ16 του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη (pics)

bet365

Η Κ16 του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 2-1 της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Σερρών στην Θεσσαλονίκη σε ένα σημαντικό φιλικό.
Σπουδαίος φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα Κ16 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και την Μικτή Νέων της ΕΠΣ Σερρών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Τάσου Θέου επικράτησε με 2-1 της Μικτής της ΕΠΣ η οποία έδειξε πως είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Τα γκολ για την ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχαν ο Κόγιας (50') και ο Καριμπίδης (81') ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 72' ο Διαμαντής.
Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, κ. Θέος μιλώντας για το παιχνίδι και τον αντίπαλο σημείωσε: «Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς. Είχαμε απέναντι μας μια πολύ αξιόμαχη ομάδα που έχει καλούς παίκτες. Προσπαθούμε από κάθε παιχνίδι να παίρνουμε πράγματα και από το σημερινό πήραμε αρκετά». Πριν από τον αγώνα δόθηκε στην ομάδα της ΕΠΣ Σερρών μια φανέλα του Ολυμπιακού με υπογραφές των παικτών και αναμνηστικά δώρα.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Ράμα, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Ντουμάνης, Τσερκώνης, Φυτόπουλος, Κατσούκης, Βοϊλης, Κόγιας και Σουρανής / Οικονομίκος, Παπαγεωργίου, Καριμπίδης, Ζώτος, Παπαγγελής, Δήμος, Ζώτος, Βασιλέρης, Γιαννακίδης, Καισαρίτης, Κοντός και Γαλούπης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα