Ο κολοσσός που...αποδοκίμασε τον Φαν Χάαλ!

Ο κολοσσός που...αποδοκίμασε τον Φαν Χάαλ!

Ο κολοσσός που...αποδοκίμασε τον Φαν Χάαλ!

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να νίκησε τη Σουόνσι, αλλά η καρέκλα του Φαν Χάαλ συνεχίζει να... τρίζει! Εξάλλου, ο κολοσσός που χρύσωσε την ομάδα... αποδοκίμασε τον τρόπο παιχνιδιού της Μάντσεστερ!

Η Γιουνάιτεντ έσπασε το αρνητικό σερί των οκτώ αγώνων χωρίς νίκη, ο Φαν Χάαλ τονίζει πως στα δυο τελευταία ματς η ομάδα του παρουσιάζει ένα πιο επιθετικό στυλ, αλλά δεν πείθει...Η Μάντσεστερ έχει σκοράρει 15 γκολ εντός έδρας το χαμηλότερο ενεργητικό σε όλη την Αγγλία, ενώ η θέση του Ολλανδού μόνο σίγουρη δεν θεωρείται!

Σε όλα αυτά προστίθεται και η άποψη του Χέρμπερτ Χάινερ, του οποίου η εταιρεία... χρύσωσε για την επόμενη δεκαετία την Μάντσεστερ! «Η συνεργασία με τη Γιουνάιτεντ πηγαίνει πολύ καλά, πουλάμε περισσότερες φανέλες από το αναμενόμενο. Είμαστε ικανοποιημένοι, ακόμα και αν το στυλ παιχνιδιού της Γιουνάιτεντ δεν είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε να βλέπουμε...» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Adidas! Ποιο είναι το deal που έκανε πέρσι με τη Μάντσεστερ; Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν έρθει σε συμφωνία με τον γερμανικό κολοσσό έναντι του ποσού των 942 εκατ. ευρώ!

Best of internet