Αμπντούν μετά από ένα μήνα στη Βέροια

Αμπντούν μετά από ένα μήνα στη Βέροια

Με τον Τζαμέλ Αμπντούν να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά, μετά από ένα μήνα, στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

Αμπντούν μετά από ένα μήνα στη Βέροια

Μετά από ένα μήνα αμφισβήτησης, σεναρίων περί αποχώρησης και τραυματισμού, ο Τζαμέλ Αμπντούν επιστρέφει σε αποστολή της Βέροιας. Ο Αλγερινός σε πρώτο στάδιο παρέμεινε στη «βασίλισσα του Βορρά» και σε δεύτερη φάση ξεπέρασε τον τραυματισμό για να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το αυριανό εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή (5/1 19:30) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου.

Ενόψει αυτού η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση τη Δευτέρα (4/1), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις. Από το πρόγραμμα, απουσίαζαν οι Καλί, Βεργώνης, Γιουσούφ, Μπαλάφας, με τους δύο πρώτους να ακολουθούν ατομικό και τους δύο τελευταίους να υποβάλλονται σε επανεξέταση της κατάστασής τους.

Κατά συνέπεια, οι τέσσερις προαναφερθέντες έμειναν εκτός, όπως και οι Λόπεζ, Γιαννούλης, Μαλόν, τους οποίους αποφάσισε να ξεκουράσει ο Γιώργος Γεωργιάδης, καθώς και ο Ετζενγκέλε, που φημολογείται ότι είναι προς αποχώρηση.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Σιόντης, Νέτο, Νάστος, Άρτσε, Μαραγκός, Μπατιόν, Καρακώστας, Γεωργιάδης, Μαγέφσκι, Μεληκιώτης, Αμπντούν, Ξόμπλιος, Κόλα, Καϊκούτ, Ναζλίδης.

Best of internet