Ανακοίνωσε Νομπρέγκα η Καλλονή

Ανακοίνωσε Νομπρέγκα η Καλλονή

bet365

Την απόκτηση του Νομπρέγκα ανακοίνωσε η ομάδα της Καλλονής.

Την πρώτη της μεταγραφή για το 2016 ολοκλήρωσε η ομάδα της Καλλονής, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Μπραούλιο Νομπρέγκα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μπραούλιο Νομπρέγκα (Braulio Nóbrega Rodríguez).

Ο 30χρονος στράικερ απ' τις Κανάριες νήσους διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με έντονη παρουσία απ' το 2004 σε ομάδες της Πριμέρα και της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ξεκίνησε την καριέρα του απ' τη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει αγωνιστεί επίσης στις Μαγιόρκα, Σαλαμάνκα, Χετάφε, Σαραγόσα, Καρταχένα, Χέρκουλες ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ουέλβα.

Η Vistabet σου προφέρει bonus έως 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Καλλονής μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα