Μέσι σε διαιτητή: «Συνεχίζεις από τη Ρεάλ, ε;» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι σε διαιτητή: «Συνεχίζεις από τη Ρεάλ, ε;» (vid)

bet365

Έχοντας εκνευριστεί από τα σφυρίγματα του Γκονζάλες Γκονζάλες στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ, ο Λιονέλ Μέσι τον πλησίασε και ... του θύμισε τι είχε κάνει λίγες μέρες νωρίτερα, στο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Σοσιεδάδ!

Οι «μπλαουγκράνα» έμειναν στο 0-0 κόντρα στην Εσπανιόλ, με αποτέλεσμα ν' αναρριχηθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης στην κορυφή και η Ρεάλ να μείνει τρίτη μετά το δικό της 2-2 με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Λίγο πριν φύγει το 2015, η «βασίλισσα» είχε πάρει δύο ανύπαρκτα πέναλτι στο παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ, επικρατώντας με το τελικό 3-1, με τον Γκονζάλες Γκονζάλες να προκαλεί με τις αποφάσεις του και να φτάνει τον πρόεδρο της Σοσιεδάδ στο σημείο να τον απειλήσει με αναφορά στην Αστυνομία!

Ο Λιονέλ Μέσι είχε ενημερωθεί για όλα αυτά και κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Εσπανιόλ, με τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε συνεχώς ν' απορούν με τα σφυρίγματα, τον πλησίασε και του είπε: «Συνεχίζεις από τις προάλλες μετά τη Ρεάλ ε;».

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου σε περίπτωση που καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα της Σπόρτινγκ Χιχόν με τη Χετάφε για τη La Liga.

Δείτε το βίντεο:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα