Η άδεια εργασίας για Ελνενί

Η άδεια εργασίας για Ελνενί

Η άδεια εργασίας είναι το μοναδικό εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μοχάμεντ Ελνενί στην Άρσεναλ, που δεν δείχνει όμως ικανό να τη σταματήσει.

Η άδεια εργασίας για Ελνενί

Οι Κανονιέρηδες φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τη Βασιλεία για τη μεταγραφή, έναντι 9,5 εκατομμυρίων ευρώ και ο Αιγύπτιος φαίνεται πως πέρασε και ιατρικές εξετάσεις πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο. Αυτό που μοιάζει να καθυστερεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η άδεια εργασίας που απαιτείται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο λόγος είναι πως η Αίγυπτος βρίσκεται κάτω από την 50η θέση της κατάταξης της FIFA και ο 23χρονος μέσος δεν έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών, αφού οι Φαραώ δεν έχουν δώσει το «παρών» στα τελευταία Copa Africa. Ωστόσο, η παρουσία του σε κάθε παιχνίδι της εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια (36 συμμετοχές), φαίνεται πως θα ανοίξει το δρόμο για να του χορηγηθεί η άδεια εργασίας.

Σύμφωνα με το SkySports, η μεταγραφή βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της και θα επισημοποιηθεί με την έκδοση της άδειας εργασίας.

Best of internet