Η άδεια εργασίας για Ελνενί

Η άδεια εργασίας για Ελνενί

Η άδεια εργασίας για Ελνενί

Η άδεια εργασίας είναι το μοναδικό εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μοχάμεντ Ελνενί στην Άρσεναλ, που δεν δείχνει όμως ικανό να τη σταματήσει.

Οι Κανονιέρηδες φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τη Βασιλεία για τη μεταγραφή, έναντι 9,5 εκατομμυρίων ευρώ και ο Αιγύπτιος φαίνεται πως πέρασε και ιατρικές εξετάσεις πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο. Αυτό που μοιάζει να καθυστερεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η άδεια εργασίας που απαιτείται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο λόγος είναι πως η Αίγυπτος βρίσκεται κάτω από την 50η θέση της κατάταξης της FIFA και ο 23χρονος μέσος δεν έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών, αφού οι Φαραώ δεν έχουν δώσει το «παρών» στα τελευταία Copa Africa. Ωστόσο, η παρουσία του σε κάθε παιχνίδι της εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια (36 συμμετοχές), φαίνεται πως θα ανοίξει το δρόμο για να του χορηγηθεί η άδεια εργασίας.

Σύμφωνα με το SkySports, η μεταγραφή βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της και θα επισημοποιηθεί με την έκδοση της άδειας εργασίας.

Best of internet