Σαλίνο: «Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο»

Δημήτρης Τομαράς
Σαλίνο: «Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο»

bet365

Ικανοποιημένος για την 16η νίκη της ομάδας του ήταν ο Λεάντρο Σαλίνο ο οποίος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Πήρε φανέλα βασικού μιας και ο Ομάρ έμεινε εκτός αποστολής λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Και τα πήγε αρκετά καλά γι' ακόμα ένα ματς ο Λεάντρο Σαλίνο. Ο Βραζιλιάνος μπακ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

«Περιμέναμε αυτό το ματς να μην είναι εύκολο. Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ κλειστή ομάδα, όμως ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη, που ήταν και το πιο σημαντικό. Η ομάδα είναι αποφασισμένη να μην κάνει κοιλιά, οι παίκτες είναι έμπειροι και φιλόδοξοι όπως και ο προπονητής για να παίρνουμε τις νίκες που θέλουμε», είπε ο Σαλίνο στη NOVA.

Πιο αναλυτικά:

- Συμφωνείς ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες σου έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα;
«Ναι, είναι αλήθεια πως ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας δημιουργήσει δυσκολίες. Ξεκινήσαμε να παίζουμε απέναντι σε μία κλειστή ομάδα. Δεν ήταν εύκολο να μπει το πρώτο γκολ. Από εκεί και πέρα όμως, ήμασταν αποφασισμένοι για να κάνουμε τα πάντα και να πάρουμε αυτή τη νίκη που είναι και το πιο σημαντικό».
- Η εμφάνιση αυτή δείχνει ότι δεν θα επαναληφθεί το πρόβλημα των προηγούμενων χρόνων, όπου μετά τα Χριστούγεννα ο Ολυμπιακός εμφάνιζε σημάδια αγωνιστικής κάμψης;
«Όχι. Όπως φαίνεται η ομάδα είναι πολύ αποφασισμένη να μην γίνει κάτι τέτοιο. Γνωρίζω πως τα προηγούμενα χρόνια συνέβαινε κάτι παρόμοιο. Όμως, αυτή τη φορά φαίνεται πως οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ έμπειροι, είναι πάρα πολύ φιλόδοξοι το ίδιο και ο προπονητής και είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο. Έχουμε την φιλοδοξία πάντα να κερδίζουμε, να κάνουμε καλά παιχνίδια και να παίρνουμε τις νίκες που θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα