Η αφιέρωση του Σίλβα στον Φουστέρ! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Η αφιέρωση του Σίλβα στον Φουστέρ! (vid)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα αφιέρωσε την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού με Πανιώνιο στον απόντα Νταβίντ Φουστέρ, που έχει πρόβλημα με το παιδί του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το τι άλλαξε στο ματς για τον Ολυμπιακό στο β' μέρος: Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Το παιχνίδι έχει 90 λεπτά. Πολλές φορές θέλεις χρόνο για να κάνεις πράξη αυτά που επιζητάς. Περιμέναμε έναν δύσκολο αντίπαλο που μας έκλεισε χώρους. Είχαμε ξεκάθαρη ευκαιρία για δοκάρι. Μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πιο νωρίς. Στο β' μέρος βρήκαμε τους χώρους και σκοράραμε.
Παίξαμε πολύ πιο γρήγορα και δυναμικά. Το σημαντικό είναι ότι δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει εκτός από το γκολ που δεχθήκαμε και δεν επιτρέπεται να το δεχόμαστε. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών και την ξεκάθαρη νίκη.
Τα ρεκόρ και το εάν καθιστούν κίνητρο: Ναι. Οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχει το κίνητρο. Πρέπει πάντα να έχουμε κίνητρο και φιλοδοξία. Δεν θα σταματήσουμε να παίζουμε για να κερδίσουμε. Έχουμε μεγάλο βαθμολογικό αβαντάζ και πρέπει να το συνεχίσουμε και να το επεκτείνουμε. Το ρεκόρ δεν ήταν τόσο σημαντικό, όσο η προσπάθεια. Έχουμε σπάσει και άλλα ρεκόρ. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό το πλεονέκτημα και να συνεχίσουμε έτσι.
Την απόδοση των ακραίων και το ότι ήταν καλή: Ναι συμφωνώ. Πολύ καλή δουλειά από τον Σαλίνο με την επιστροφή του. Από τον Μαζουάκου θέλουμε παραπάνω και μπορεί να τα δώσει. Και από τους ακραίους πήραμε πράγματα και είμαστε ευχαριστημένοι. Και ο Πάρντο έδωσε την απάντησή του σε ένα ματς όπου μας δυσκόλεψε ο αντίπαλος.
Την συνύπαρξη Φορτούνη - Τσόρι: Όλοι ξέρουμε πως όταν ο Φορτούνης παίζει δεξιά ή αριστερά δεν είναι η θέση του. Όμως πρέπει να δοκιμάζεις πράγματα. Κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις. Χάνεις για παράδειγμα σε ταχύτητα κάποιες φορές, όμως είμαι ικανοποιημένος από την απάντηση των Τσόρι και Φορτούνη σήμερα.
Την αφιέρωσή του στον Φουστέρ που παραμένει στην Ισπανία επειδή έχει πρόβλημα με το παιδί του (σ.σ. όχι κάτι σοβαρό) και συνεχίζει να λείπει με άδεια από την ομάδα: Θέλω να πω κάτι πολύ σημαντικό. Το ότι βάλαμε σήμερα 3 γκολ σε έναν αντίπαλο που έχει δεχθεί 4 στην έδρα του δείχνει πολλά ως προς την δουλειά που κάνουμε. Αυτήν τη νίκη θέλουμε να την αφιερώσουμε στον Νταβίντ Φουστέρ που δεν είναι μαζί μας αυτές τις μέρες, διότι είχε ένα προσωπικό θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα