«Κλείνει ο Εσιέν στην Ατάλιασπορ»

«Κλείνει ο Εσιέν στην Ατάλιασπορ»

Νίκος Αθανασίου
«Κλείνει ο Εσιέν στην Ατάλιασπορ»

bet365

Σύμφωνα με τους Γκανέζους, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Ατάλιασπορ για την παραχώρηση του Μίκαελ Εσιέν!

Ο Σάμουελ Ετό είναι παίκτης-προπονητής στην Ατάλιασπορ και σύμφωνα με τους Γκανέζους προχωρά σε μια κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση! Όπως αναφέρει το ghanasoccernet.com, ο Παναθηναϊκός και ο τουρκικός σύλλογος τα βρήκαν σε όλα και ο Εσιέν μετακομίζει άμεσα στην Τουρκία!

Το κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Παναθηναϊκός και ο Εσιέν συμφώνησαν με την τουρκική ομάδα Ατάλιασπορ σε μια συγκλονιστική μεταγραφή του Ιανουαρίου, σύμφωνα με πηγές του ghanasoccernet.com από την Ευρώπη. Οι πληροφορίες έρχονται από την Τουρκία παρόλο που ο δυναμικός πρώην μέσος της Τσέλσι έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα. Η μεταγραφή έχει ''κινηθεί'' από τον Σάμουελ Ετό που είναι παίκτης-προπονητής. Ο Εσιέν πάλεψε με τους τραυματισμούς και πρόσφατα ανέκαμψε. Έχει μόλις 5 εμφανίσεις με τους «πράσινους» ενώ η Ατάλιασπορ που προβιβάστηκε φέτος είναι 11 στον βαθμολογικό πίνακα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα