Κολοβέτσιος: «Η πιο μεστή εμφάνιση»

Κολοβέτσιος: «Η πιο μεστή εμφάνιση»

Κολοβέτσιος: «Η πιο μεστή εμφάνιση»

Η ΑΕΚ πήρε... όπως έπρεπε το ματς με τον Πλατανιά και αυτό τόνισε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος δεν ξέχασε και τον Γιάννη Ανέστη. 

Η Ενωση δεν ήταν εντυπωσιακή αλλά αποτελεσματική στα Χανιά, με τον Κολοβέτσιο να δηλώνει πως «μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ συνειδητοποιημένοι θα έλεγα. Ξέραμε ότι ήταν πολύ σημαντικό και θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Το δείξαμε από την αρχή ότι ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και συμφωνώ ότι ήταν η πιο μεστή μας εμφάνιση. Είναι μια νίκη ψυχολογίας και μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας, ξέρουμε τι ομάδα είμαστε. Είναι στο χέρι μας για να το βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Από εκεί και πέρα, ο στόπερ της ΑΕΚ έκανε αναφορά και στον Ανέστη, ο οποίος κράτησε το 0-2 με μια μεγάλη επέμβαση στο 41ο λεπτό...  «Ο Γιάννης έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση και δεν έβαλε τον Πλατανιά μέσα στο παιχνίδι. Ήταν μια σπουδαία απόκρουση και δουλεύουμε όλοι μέσα στην ομάδα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Από τους επιθετικούς μέχρι τον τερματοφύλακα. Οι επιθετικοί βάζουν τα γκολ. Έτσι είναι».

Best of internet