Γρανάδα – Σεβίλλη 2-1

Γιώργος Καραμάνος
Γρανάδα – Σεβίλλη 2-1

bet365

Ο πιτσιρικάς από τη Βενεζουέλα έγινε μόλις ο τρίτος ξένος που έχει βάλει 4 γκολ στη La Liga πριν κλείσει τα 19 κεράκια και χάρισε στη Γρανάδα τη νίκη (2-1) επί της κακής Σεβίλλης.

Συγκρατήστε το όνομα του και θα το θυμηθείτε όταν θα παίζει σε μεγάλο club. Ο Ανταλμπέρτο Πενιαράντα έβαλε το νικητήριο γκολ στο Γρανάδα-Σεβίλλη 2-1 και έγινε μόλις ο τρίτος ξένος παίκτης στην ιστορία της La Liga που έχει βάλει τέσσερα γκολ σε μία σεζόν πριν κλείσει τα 19 χρόνια ζωής. Το ότι οι άλλοι δύο που το έχουν κάνει, είναι οι Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Αγουέρο, μιλάει από μόνο του για το τεράστιο επίτευγμα του πιτσιρικά από τη Βεννεζουέλα.

Ο Σαξές (17') είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Πενιεράντα με ωραία ατομική ενέργεια (36') κλείδωσε τη νίκη, η οποία έβγαλε την ομάδα του εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Ο Βιτόλο (45') απλά μείωσε για την κακή Σεβίλλη (με αποβολή του Ραμί στο 86'), που με τη σειρά της χάνει διαρκώς έδαφος για τις ευρωπαϊκές θέσεις και ειδικά για την τετράδα.




Πρώτη φορά «τεσσάρα» η Εϊμπάρ
Αυτή είναι η δεύτερη σεζόν της Εϊμπάρ στην Primera και σαφώς είναι πιο εντυπωσιακή. Σε αυτή την έξοδο τους οι Βάσκοι έκαναν κάτι απίθανο, καθώς διέλυσαν με 4-0 τη Μπέτις μέσα στην έδρα της. Το πλασέ του Κάπα (3'), το μονοκόμματο του Κέκο (17'), το εξ επαφής του Αντριάν (71') και η βολίδα του Μπόρχα Μπαστόν (82') σημάδεψαν την παράσταση της Εϊμπάρ, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της στα σαλόνια έβαλε τέσσερα γκολ σε ένα ματς. Οσο για τη Μπέτις, αυτή συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη. Οσες φορές συνέβη ξανά στην ιστορία της, υποβιβάστηκε.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα