Ηρακλής: Επιστρέφει σε 2 μήνες ο Λάζαρ

Ηρακλής: Επιστρέφει σε 2 μήνες ο Λάζαρ

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Επιστρέφει σε 2 μήνες ο Λάζαρ

bet365

Ο Κοστίν Λάζαρ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου ν' αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε στο γόνατο, ρήξη του έσω πλαγίου συνδέσμου. Ο προβλεπόμενος χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε δύο μήνες. Στο πλευρό του παίκτη και η ΠΑΕ.

Ο Λάζαρ είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος άτυχος στο πρωτάθλημα. Ο Ρουμάνος είχε τραυματιστεί τον Οκτώβριο στο δεξί γόνατο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου β’ βαθμού. Αποφασίστηκε τότε ν' ακολουθηθεί συντηρητική αγωγή με προβλεπόμενο χρόνο επιστροφής στις 6 εβδομάδες. Στις αρχές Δεκεμβρίου υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική τομογραφία για να ελεγχθεί η πορεία της αποθεραπείας του, η οποία έδειξε πως η διαδικασία επούλωσης προχωρούσε βάσει των αναμενομένων.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου συμμετείχε στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά λόγω κάποιων ενοχλήσεων που δεν υποχωρούσαν, αποφασίστηκε να καθυστερήσει η επιστροφή του για μετά τις γιορτές. Την τελευταία εβδομάδα αισθανόταν καλά και υπολογιζόταν κανονικά για τον αγώνα με την Καλλονή. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης τραυματίστηκε εκ νέου στο ίδιο σημείο. Υποβλήθηκε χθες (2/1) σε νέα μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ρήξη του έσω πλαγίου συνδέσμου, σε άλλο σημείο απ’ την αρχική πρόβλεψη.

Αποφασίστηκε λοιπόν η χειρουργική αντιμετώπιση. Σήμερα (3/1) το πρωί υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση από τους γιατρούς της ομάδας, Παπακώστα Εμμανουήλ και Παπασούλη Ευθύμιο. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο το απόγευμα και να ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης. Προβλεπόμενος χρόνος επιστροφής, 2 μήνες.

Μετά τον Νίκο Παπαδόπουλο με αφορμή το νέο τραυματισμό του Κοστίν Λάζαρ και η ΠΑΕ Ηρακλής πήρε θέση υποστηρίζοντας τα εξής: «Η ΠΑΕ Ηρακλής, όπως άλλωστε κάνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, συμπαραστέκεται, στηρίζει και βρίσκεται στο πλευρό όλων των παικτών της ομάδας, χωρίς διακρίσεις. Ειδικά δε, όταν αυτοί αδυνατούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εξαιτίας κάποιου τραυματισμού, ο οποίος τους κρατά μακριά απ’ τους αγωνιστικούς χώρους. Έτσι και στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή μας, Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος στάθηκε για 2η φορά μέσα στην χρονιά άτυχος λόγω τραυματισμού, η ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον αθλητή και του εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα