Πέρυσι έπαιξαν χωρίς να βλέπουν, φέτος τους εμπόδισε ο... αέρας!

Πέρυσι έπαιξαν χωρίς να βλέπουν, φέτος τους εμπόδισε ο... αέρας!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Πέρυσι έπαιξαν χωρίς να βλέπουν, φέτος τους εμπόδισε ο... αέρας!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης θυμάται ότι πέρυσι τέτοια εποχή ο Αρετόπουλος είχε βάλει τους παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ να παίξουν 25 λεπτά στο σκοτάδι λόγω ομίχλης και αναφέρεται στην σημερινή μη διεξαγωγή του αγώνα Λεβαδειακού-Ατρομήτου λόγω αέρα...

Δύο παιχνίδια δεν έγιναν σήμερα. Το ένα, διότι είχε γεμίσει χιόνι ο αγωνιστικός χώρος και το άλλο , διότι είχε –λέει-αέρα. Από την εικόνα, που είδαμε στην τηλεόραση, καταλάβαμε όλοι γιατί δεν έγινε το Ξάνθη-ΠΑΟΚ, αφού όντως ο αγωνιστικός χώρος είχε πολύ χιόνι και δεν μπορούσε να παιχτεί μπάλα. Αντίθετα στην Λιβαδειά από την εικόνα, που είχαμε κανένας δεν κατάλαβε , για ποιο λόγο δεν άρχισε το παιχνίδι. Αρχικά φάνηκε να έχει μαζέψει νερό το γήπεδο(από την δυνατή βροχή, που είχε πέσει πιο πριν), αλλά όταν έκανε τον έλεγχο ο Δελφάκης η μπάλα σε αρκετά σημεία του αγωνιστικού χώρου κυλούσε κανονικά. Μετά μάθαμε, ότι το παιχνίδι τελικά αναβλήθηκε διότι είχε φοβερό αέρα. Γιατί τα λέω αυτά;

Διότι θυμάμαι , ότι πέρυσι τέτοια εποχή ο Αρετόπουλος (γνωστός και μη εξαιρετέος από τους –όπουλους διαιτητές της Σούπερ Λίγκα, που σφυρίζουν , όπως …….πρέπει) έκανε 25 λεπτά στο παιχνίδι Γιάννενα-Παναθηναϊκός, όπου η ομίχλη είχε σκεπάσει όλο το γήπεδο. Ενδιάμεσα είχε κάνει δύο διακοπές, διότι ήταν πολύ επικίνδυνο για τους παίκτες , να χτυπήσουν, αφού δεν έβλεπαν , αλλά ο Αρετόπουλος με αυτά και με αυτά «εφαγε» 25 λεπτά από το παιχνίδι τότε. Είχε διακόψει το παιχνίδι στο 25 και έγινε την άλλη ημέρα, αλλά για αυτό το χρονικό διάστημα οι παίκτες ρίσκαραν με την σωματική τους ακεραιότητα και μπάλα δεν μπορούσε να παιχτεί.

Ο Αρετόπουλος , λοιπόν, πέρυσι έβαλε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ να παίξουν για 25 λεπτά σε ένα γήπεδο, όπου δεν έβλεπαν στο μισό μέτρο και σήμερα ο Δελφάκης ανέβαλε ένα παιχνίδι, λόγω ….αέρα. Με λίγα λόγια ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά έχασε πέρυσι 25 λεπτά μέσα στο σκοτάδι στην προσπάθειά του να κερδίσει στα Γιάννενα. Και στο ίδιο γήπεδο πριν μερικά χρόνια ένα άλλο κουμάσι ο Σπάθας είχε βάλει τους παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ να παίξουν πάνω στον πάγο, που είχε σκεπάσει την μία πλευρά του γηπέδου. Τότε ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει με 1-0 με ένα γκολ του Κλέιτον στο τέλος. Κατά τα άλλα εμείς είμαστε γραφικοί. , που καταγράφουμε τις αστειότητες, που συμβαίνουν στην Σούπερ Λίγκα τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, που αντιμετωπίζεται ο Παναθηναϊκός σε σχέση με άλλες ομάδες . Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Και εκτίθενται συνεχόμενα οι άνθρωποι του …συστήματος, αυτοί που υπηρετούν το σύστημα.

Μην αρχίσει να γράφει κανείς από κάτω «τι μιλάς εσύ που έχασες από τον Πανθρακικό και την Καμπάλα», διότι αυτό δεν πιάνει εδώ. Αυτό πιάνει στα πρόβατα , που απευθύνεται αυτός, που γράφει τέτοια σχόλια . Εχω πει πολλές φορές. Άλλο τα χάλια, που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός και για τα οποία γράφω και άλλο η αντιμετώπιση, που έχει από την Σούπερ Λίγκα του Μποροβήλου , την διαιτησία και τα πειθαρχικά όργανα. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.