Πιο κοντά η… αναβολή στην Ξάνθη (pics)

Πιο κοντά η… αναβολή στην Ξάνθη (pics)

Πιο κοντά η… αναβολή στην Ξάνθη (pics)

Συνεχίζεται η χιονόπτωση στην Ξάνθη, κάτι που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την διεξαγωγή του αγώνα, Ξάνθη – ΠΑΟΚ. Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες…

Η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στα Πηγάδια χειροτερεύει και παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Ξάνθης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είναι δύσκολο να καθαριστεί, μέχρι και τις 17:15, ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου και οι βοηθοί του είναι στο γήπεδο, ενώ σε 30 με 45 λεπτά  αναμένονται και οι αποστολές των δύο ομάδων, για να παρθεί λίγο πριν από την έναρξη η διεξαγωγή ή όχι του αγώνα.

Σε περίπτωση αναβολής, βάση ΚΑΠ, ο αγώνας θα πρέπει να διεξαχθεί τη Δευτέρα την ίδια ώρα, με τις μετεωρολογικές προβλέψεις να αναφέρουν βελτίωση του καιρού από το βράδυ της Κυριακής.

Ομως, ο αγώνας, αν αναβληθεί οριστικά, δε θα πραγματοποιηθεί ούτε τη Δευτέρα, καθώς την Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο αγώνας κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την Καλλονή στη Μυτιλήνη και βάση κανονισμού δεν μπορεί να δώσει δύο επίσημους αγώνες εντός 48 ωρών. 

Το ματς θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή.

Best of internet