Ρενάτο Σάντσες, ο νέος παικταράς της Μπενφίκα (video)!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ρενάτο Σάντσες, ο νέος παικταράς της Μπενφίκα (video)!

bet365

Ο 18χρονος μέσος Ρενάτο Σάντσες πέτυχε δεύτερο (εντυπωσιακό) γκολ με τη φανέλα της Μπενφίκα γνωρίζοντας την αποθέωση. Ποιος είναι όμως ο πιτσιρικάς που κοστολογούν με 45 εκατ. οι Λουζιτανοί;

Ένας 18χρονος έκανε την διαφορά για την Μπενφίκα στην χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση των «αετών της Λισαβόνας» κόντρα στην Βιτόρια Γκιμαράες.

Ο Ρουί Βιτόρια ξεκίνησε για έκτη φορά στην τρέχουσα σεζόν τον Ρενάτο Σάντσες στο αρχικό σχήμα της Μπενφίκα με τον τελευταίο να τον δικαιώνει απόλυτα για την επιλογή του.

Ο νεαρός μέσος, σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 74΄ διατηρώντας έτσι την ομάδα του σε τροχιά πρωταθλήματος.

Ο Ρενάτο Σάντσες, από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπενφίκα το 2008 σε ηλικία 11 ετών, ενώ πραγματοποίησε το επαγγελματικό ντεμπούτο του, την περυσινή σεζόν αγωνιζόμενος με την Β΄ ομάδα της Μπενφίκα.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν ο Οσκαρ σκοράρει στον αγώνα της Κρίσταλ Πάλας με την Τσέλσι.

Έπειτα από μία σεζόν πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα. Στις 30 Οκτωβρίου ο Ρουί Βιτόρια τον χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ως αλλαγή στο ματς με την Τοντέλα παίρνοντας την θέση του Ζόνας.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Σάντσες επέκτεινε το συμβόλαιο με τον σύλλογο της Λισαβόνας μέχρι το 2021, με την Μπενφίκα να βάζει ρήτρα ύψους 45 εκατ. ευρώ!

Στις 25 του ίδιου μήνα ξεκίνησε στην ενδεκάδα του αγώνα με την Αστάνα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ματς με την Μπράγκα που ακολούθησε γνώρισε την αποθέωση από τον πορτογαλικό Τύπο χάρη για την εξαιρετική εμφάνιση του, ενώ σκόραρε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της Μπενφίκα με θεαματικό τρόπο αφού κεραυνοβόλησε από απόσταση 30 μέτρων τον γκολκίπερ της Ακαντέμικα, Τριγκέιρα.

Ο Ρενάτο Σάντσες, έδειξε την κλάση του και κόντρα στην Γκιμαράες πετυχαίνοντας από δύσκολη θέση ένα ακόμη εκπληκτικό τέρμα αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Δείτε το γκολ του 18χρονου άσου…

 

Τελευταία Νέα