«Ζωγραφιά» ξανά ο Ρούνεϊ, δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ (vid)

«Ζωγραφιά» ξανά ο Ρούνεϊ, δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
«Ζωγραφιά» ξανά ο Ρούνεϊ, δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ (vid)

bet365

Η Σουόνσι, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος αποτέλεσε... έμπνευση για τον Γουέιν Ρούνεϊ ώστε να πετύχει ένα από τα πιο όμορφα γκολ, με τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γίνεται πλέον ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των 8 αγώνων δίχως νίκη και των 6 ματς στο πρωτάθλημα, επικρατώντας πολύ δύσκολα με το τελικό 2-1 της Σουόνσι στο «Ολντ Τράφορντ», στο πρώτο τους παιχνίδι για το 2016, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Ο Ρούνεϊ, με εξαιρετικό τακουνάκι έπειτα από γύρισμα του Μαρσιάλ στο 77ο λεπτό, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα και κατάφερε όπως και πέρυσι, ν' αντλήσει... έμπνευση από τους «κύκνους» και να πετύχει γκολ σπάνιας ομορφιάς, όπως το έκανε και στο ματς της περσινής αγωνιστικής περιόδου, στην πρεμιέρα της 16ης Αυγούστου 2014, μόνο που τότε, ο ουαλικός σύλλογος είχε καταφέρει να φύγει από το «Θέατρο των Ονείρων» με το υπέρ του 2-1.

Με το φετινό του γκολ και τη νίκη που χάρισε στη Γιουνάιτεντ, ο Ρούνεϊ, αν και το τελευταίο διάστημα είχε περάσει από μεγάλη ανομβρία, σκοράροντας τελευταία φορά στο πρωτάθλημα στις 17/10/2015 και στο 3-0 επί της Έβερτον, έφτασε αισίως στα 188 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτός ο αριθμός τον ανέβασε πλέον μόνο στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών, με κορυφαίο τον Άλαν Σίρερ, ο οποίος είχε σταματήσει στα 260 τέρματα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα