ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα – μυστήριο και η περιέργεια του Τούντορ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα – μυστήριο και η περιέργεια του Τούντορ

Ο Ιγκόρ Τούντορ αφήνει στην άκρη το πολυφορεμένο «3-5-2» και πάει με «4-4-2» να πάρει το ματς στην Ξάνθη. 

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα – μυστήριο και η περιέργεια του Τούντορ

Οι απουσίες των Ροντρίγκες και Κωνσταντινίδη έκαναν τον Κροάτη να αλλάξει τα πλάνα του στις τελευταίες προπονήσεις. «Κάτι χρωστάμε στους εαυτούς μας από τον αγώνα του πρώτου γύρου και είμαι αρκετά περίεργος να δω από όλα αυτά που δουλέψαμε, πόσα θα βγουν στο γήπεδο», δήλωσε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δείχνοντας ότι όντως έχει δουλέψει με τους παίκτες κάτι το τελείως διαφορετικό.

Η διαφοροποίηση έχει να κάνει με τον πιθανό σχηματισμό της ομάδας, από τη μέση και προς την επίθεση, σε ρόμβο προκειμένου να χωρέσουν στην ενδεκάδα Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης και Μακ. Στην κορυφή του ρόμβου θα είναι ο Μπερμπάτοφ και στη βάση της ο Τζιόλης, που πάει να αγωνιστεί για 16ο σερί ματς πρωταθλήματος.

Στη μεσαία γραμμή απομένουν δύο θέσεις για τους Τσίμιροτ, Σάμπο, Κάτσε, ενώ αν ο Τούντορ πάει στο κλασικό «4-4-2», μάλλον τότε ο Αθανασιάδης θα μείνει στον πάγκο.

Με τόσο άσχημες καιρικές συνθήκες, που θα επικρατούν το απόγευμα της Κυριακής στα Πηγάδια, προφανώς και ο Κροάτης δεν θα ρισκάρει με την χρησιμοποίηση κάποιου ποδοσφαιριστή, πχ. Βίτορ ή Χαρίση, που μόλις έχουν επιστρέψει από τραυματισμό.

Οι μόνοι σίγουροι είναι οι τέσσερις της άμυνας: Σκόνδρας (δεξιά), Μαλεζάς, Τζαβέλλας (κεντρικοί) και Λέοβατς (αριστερά). 

Best of internet