Θέλει να συνεχίσει ο Λούκα Τόνι!

Θέλει να συνεχίσει ο Λούκα Τόνι!

Κώστας Ζάλιαρης
Θέλει να συνεχίσει ο Λούκα Τόνι!

bet365

Πολύ σοβαρά φαίνεται να σκέφτεται ο Λούκα Τόνι να συνεχίσει τη μπάλα μέχρι το 2017, κόντρα στα σενάρια που τον ήθελαν να έχει αποφασίσει για το φινάλε της καριέρας του φέτος το καλοκαίρι.

Ο Ιταλός επιθετικός, μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του που ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου το 2006 στα γερμανικά γήπεδα και νυν ποδοσφαιριστής της Ελλάς Βερόνα, φερόταν να έχει πάρει τη σκληρή απόφαση της απόσυρσης στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αν και το σενάριο αυτό είχε κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, ο Τόνι υποστήριξε ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο και πως ακόμα δεν έχει πάρει την απόφασή του, ενώ διέψευσε όσα είχαν γραφτεί περί ανάληψης διοικητικού πόστου στην ομάδα του.

Στην έδρα της Γιουβέντους ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Βερόνα για το 2016. Στο 1.62 στην Expekt, το ενδεχόμενο να σημειωθούν τουλάχιστον τρία τέρματα.

«Δεν υπάρχει πρόταση για να γίνω γενικός διευθυντής στη Βερόνα. Η αλήθεια είναι πως ακόμα θεωρούμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ενεργός και δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον. Μπορεί να είναι τον Ιούνιο το τέλος, μπορεί και να είναι το 2017.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεχώς υπάρχει το σενάριο της απόσυρσής μου, όμως θ' αποφασίσω την άνοιξη. Όλα θα κριθούν από την εξέλιξη της σεζόν και από το πως θα αισθάνομαι μέσα στο γήπεδο» είπε ο έμπειρος στράικερ που έχει πετύχει φέτος τέσσερα γκολ σε εννέα συμμετοχές για την ουραγό Ελλάς Βερόνα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα