Κυριακίδης: «Μας απελευθέρωσε το πρώτο γκολ»

Απόστολος Παγώνης
Κυριακίδης: «Μας απελευθέρωσε το πρώτο γκολ»

bet365

Ο Παύλος Κυριακίδης μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την σημασία της νίκης επί της Καλλονής, αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί και είναι για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλής με δηλώσεις του αρχικά είπε τα εξής: «Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα στο ξεκίνημα της χρονιάς, που μας δίνει αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Στο σημερινό παιχνίδι μπορώ να πω ότι το πρώτο γκολ μας απελευθέρωσε και μπορέσαμε να στην επικράτηση που τόσο θέλαμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κυκλοφορήσαμε την μπάλα όπως έπρεπε, πετύχαμε τρία γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς που έχουν και τη μεγαλύτερη σημασία».

Όσο για το παιχνίδι κυπέλλου είπε: «Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πολύ. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι που ακολουθεί και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το κερδίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα