Γεωργιάδης: «Μέσα στο ματς μέχρι την αποβολή»

Γεωργιάδης: «Μέσα στο ματς μέχρι την αποβολή»

Νίκος Τσιώκος
Γεωργιάδης: «Μέσα στο ματς μέχρι την αποβολή»

bet365

Ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε πως η Βέροια ήταν στο... κόλπο για κάτι παραπάνω από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι την αποβολή του Γιαννούλη.

Ως φάση-κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες ανέφερε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου την αποβολή του Γιαννούλη.

Ο τεχνικός της Βέροιας τόνισε ότι μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο η ομάδα του ήταν στο... κόλπο για να πάρει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση και να μη φύγει ηττημένη.

Μάλιστα, στάθηκε και στις ευκαιρίες που είχε η «βασίλισσα του Βορρά», ενώ πιστεύει ότι στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό την επόμενη αγωνιστική θα κριθούν πολλά για την παραμονή.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ματς και την ήττα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα με μια καλή ομάδα και δυστυχώς και μ' έναν αγωνιστικό χώρο που είχε εντελώς παγωμένη τη μία πλευρά. Δεν μπορούσε να παιχτεί παιχνίδι από εκεί.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ ευτύχησε να προηγηθεί με μια καλή εκτέλεση του Μανιά που ήταν και μοναδική ευκαιρία του ΠΑΣ. Εμείς αντιδράσαμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες και μία πολύ καλή με τον Μαγιέφσκι.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ έκλεισε καλά τους χώρους, έφτιαξε φάσεις από κόντρα επιθέσεις και 1-2 στημένα. Εμείς μέχρι την κόκκινη κάρτα ήμασταν μέσα στο ματς. Χάσαμε δύο καλές ευκαιρίες. Έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Αν δεν πετυχαίνεις γκολ εκτός έδρας με τέτοιες ευκαιρίες, δύσκολα θα πάρεις αποτέλεσμα».

Για το τι έκανε καλά ο ΠΑΣ συγκριτικά με τις άλλες ομάδες που αντιμετώπισαν τη Βέροια και δεν την κέρδισαν: «Ο ΠΑΣ κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή και από εκεί και πέρα στο να κλείνουν τα Γιάννινα τους χώρους και να κάνουν αντεπιθέσεις, σ' αυτό είναι από τις καλύτερες ομάδες.

Αν σου προηγηθούν, έχουν πολλές πιθανότητες να σε κερδίσουν. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου σήμερα, έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Ο ΠΑΣ ήταν λίγο παραπάνω από εμάς».

Για τη μάχη της παραμονής: «Εμείς το Σάββατο παίζουμε με τον Πανθρακικό. Είναι κρίσιμο ματς κι εκεί θα κριθούν πολλά. Μετά απ' αυτό το ματς θα μπορώ να σας πω περισσότερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα