Κολοβός: «Μπορούμε να διευρύνουμε το σερί»

Δημήτρης Τομαράς
Κολοβός: «Μπορούμε να διευρύνουμε το σερί»

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός σε τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού για το 2016 με αντίπαλο τον Πανιώνιο.
Ο Κολοβός είπε στη NOVA για:
Τους στόχους του: «Καταρχήν εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Η επιθυμία μου ήταν να μπορώ να παίξω περισσότερο και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει μπροστά της».
Τον αγώνα με Πανιώνιο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Σίγουρα μετά τις διακοπές δεν είσαι πάντα 100% έτοιμος, όμως εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε μία ακόμα νίκη. Πιστεύω ότι είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ότι δουλεύοντας αυτά που μας λέει ο προπονητής στο γήπεδο, μπορούμε να διευρύνουμε το σερί και να το πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».
Τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην επίθεση του Ολυμπιακού: «Πρέπει να προσέχω κάθε μέρα στην προπόνηση και αν πιστεύει ο προπονητής μας ότι πρέπει να μου δώσει περισσότερες ευκαιρίες, θα το κάνει. Όλα εξαρτώνται από μένα. Το τι θα κάνω στις προπονήσεις αλλά και στα ματς που θα μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής μου να παίξω».
Το κατά πόσον υπήρξε πνευματική ή σωματική κούραση πριν την διακοπή: «Είναι και τα δύο. Και τα πολλά παιχνίδια που είχε η ομάδα αλλά και η πνευματική κούραση. Τους πρώτους μήνες ήμασταν συνεχώς μέσα στο γήπεδο, με συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη – Κυριακή. Σε κουράζει αυτό, αλλά πιστεύω ότι είχαμε αρκετές ημέρες να ξεκουραστούμε και τώρα είμαστε εδώ για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα