Η Άουγσκμπουργκ πιο δυνατά για Φινμπόγκασον!

Δημήτρης Τομαράς
Η Άουγσκμπουργκ πιο δυνατά για Φινμπόγκασον!

bet365

Η Άουγκσμπουργκ είναι αυτήν την στιγμή η ομάδα που θέλει περισσότερο από κάθε άλλη τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

Από το Gazzetta.gr έχετε διαβάσει από την πρώτη στιγμή το τι ακριβώς ισχύει για το μέλλον του Φινμπόγκασον και το έντονο ενδιαφέρον ομάδων της Bundesliga αλλά και συλλόγων της Σκωτίας.

Την ώρα που η ζήτηση για τον παίκτη από την Σκωτία έχει πλέον ατονήσει για οικονομικούς λόγους η Άουγκσμπουργκ ξεπροβάλλει αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ακόμα και εάν χρειαστεί να κάνει μία μίνι οικονομική υπέρβαση, καθώς το συμβόλαιο του Ισλανδού (σ.σ. γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ) συν τις απαιτήσεις της Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν κάνουν τόσο εύκολη την υπόθεση.

Η Άουγκσμπουργκ εδώ και μέρες όμως παίζει πολύ δυνατά για τον διεθνή στράικερ. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως εντός των προσεχών ωρών ή ημερών θα επέλθουν εξελίξεις. Με τον Φινμπόγκασον - όπως έχουμε γράψει ξανά - να συνεχίσει να έχει την πρόθεση να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να βρει ομάδα στην Bundesliga.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα