Γουότφορντ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2 (vid)

Γουότφορντ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2 (vid)

bet365

Η Σίτι ήταν με την πλάτη στον τοίχο, όμως έκανε μεγάλη ανατροπή στο τέλος (82' Τουρέ, 84' Αγουέρο), επιβλήθηκε 2-1 της Γουότφορντ και παραμένει στο -3 από την Άρσεναλ.

Η Σίτι δεν έκανε καλή εμφάνιση, όμως ο Πελεγκρίνι ανακάτεψε την τράπουλα στο τέλος και οι πολίτες έδειξαν χαρακτήρα, έκαναν μεγάλη ανατροπή, για να επιβληθούν της Γουότφορντ με 2-1 και να μείνουν στο -3 από την Άρσεναλ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή ανέβασαν από νωρίς τον ρυθμό. Αμπντί (2’) και Κολάροφ (5’) απείλησαν με μακρινά σουτ, με τους παίκτες του Κίκε Φλόρες να είναι πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση και να πιέζουν. Στο 13’ η Γουότφορντ έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν τον νίκησε ο Χαρτ, πριν απομακρύνει ο Σανιά, ενώ στο 19’ είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τη Σίτι, με τον Γκόμες να βγάζει το σουτ του Ντε Μπρόινε.

Οι πολίτες είχαν ισορροπήσει, όμως τους έλειπε η ένταση. Στο 28’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Γκόμες νίκησε τον Φερναντίνιο από πλάγια και στη συνέχεια ο Στέρλινγκ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, με τους Αγουέρο (29’) και Κολάροφ (30’) να απειλούν εκ νέου. Αυτό ήταν και το καλό διάστημα για τη Σίτι, καθώς ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν την πρώτη ευκαιρία με το καλό μακρινό σουτ του Γουότσον (47’) και να φτάνουν στο γκολ στο 55’. Κόρνερ του Γουότσον, με τον Κολάροφ να βάζει το κεφάλι του στο πρώτο δοκάρι και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Χαρτ για το 1-0! Οι παίκτες του Πελεγκρίνι δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο και η αλήθεια είναι ότι είχαν τον έλεγχο.

Η πρώτη καλή στιγμή για τη Σίτι ήρθε στο 68’ με τον Τουρέ, πριν ο Γκόμες βγάλει εντυπωσιακά το σουτ του Ντε Μπρόινε στο 69’. Οι αλλαγές του Πελεγκρίνι, που έπαιξε με Μπονί και Αγουέρο στην επίθεση μετά το 75’ βοήθησαν τους πολίτες, που κατάφεραν να κάνουν – στην ουσία – από το πουθενά την ανατροπή. Στο 79’ ο Καπού έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει τα πάντα και λίγο αργότερα η ομάδα του το πλήρωσε.

Στο 82’ ο Κολάροφ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τουρέ έδειξε την κλάση του, κάνοντας το 1-1 με πανέμορφο πλασέ στην κίνηση, για να έρθει η ανατροπή στιγμές αργότερα. Στο 84’ ο Σανιά έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Αγουέρο πήδηξε ανάμεσα στο αμυντικό κεντρικό δίδυμο της Γουότφορντ, για να κάνει με κεφαλιά το 1-2! Η μοναδική ευκαιρία μέχρι το τέλος χάθηκε για τους γηπεδούχους στο 88’ με τον Ιγκαλό, με τη Σίτι να φτάνει στη μεγάλη νίκη και να μη χάνει την επαφή με την κορυφή.

Γουότφορντ (Κίκε Φλόρες): Γκόμες, Νιόμ, Μπρίτος, Κάθκαρτ, Χολέμπας, Καπού, Γουότσον, Αμπντί, Χουράδο (80' Γκεντιούρα), Ντίνι, Ιγκαλό

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Κολάροφ, Οταμέντι, Μανγκαλά (75' Μπονί), Σανιά, Φερναντίνιο, Τουρέ, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Στέρλινγκ (60' Νάβας), Αγουέρο (86' Ντεμικέλις)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα