Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Πανιώνιος

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει άπαντες στη διάθεσή του.

Μία προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της Νέας Σμύρνης περιελάμβανε η δεύτερη ημέρα του νέου έτους για τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Με αυτή ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, στο οποίο αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός εντός έδρας.

Ενόψει του εν λόγω αγώνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες στη διάθεσή του. Έτσι, συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 παίκτες.

Θα είναι η πρώτη ομάδα που θα βάλει stop στον Ολυμπιακό; Σε απόδοση 3.70 στη Novibet να μην ηττηθεί ο Πανιώνιος από τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Διούδης, Ποζατζίδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Ντουρμισάι, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα