Ο Χάμες δεν άκουσε το περιπολικό... λόγω μουσικής (vid)

Ο Χάμες δεν άκουσε το περιπολικό... λόγω μουσικής (vid)

Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την όρεξη που είχε για ... γκάζια την Πρωτοχρονιά και το γεγονός πως δεν σταμάτησε στις σειρήνες της Αστυνομίας, ο Χάμες Ροντρίγκες υποστήριξε ότι δεν άκουγε λόγω της πολύ δυνατής μουσικής που είχε βάλει λόγω των εορτών! 

Ο Χάμες δεν άκουσε το περιπολικό... λόγω μουσικής (vid)

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έτρεχε με 200 χλμ./ώρα για να πάει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας προκειμένου να συμμετέχει στο πρώτο πρόγραμμα του νέου έτους, όμως, απέκτησε μπλεξίματα με το νόμο...

Περνώντας από σημείο όπου η ταχύτητα καταγράφεται με ραντάρ, ο μετρητής έδειξε πως ο Χάμες το είχε... σανιδώσει και αμέσως έφυγε περιπολικό για να τον σταματήσει στο δρόμο. Μόνο που τον καταδίωξε για αρκετά χιλιόμετρα, αφού ο διεθνής άσος σταμάτησε μονάχα όταν πλέον έφτασε στο «Valdebebas»! 

Μίλησε με τους Αστυνομικούς και αυτό που τους είπε ήταν ότι δεν άκουγε τις σειρήνες λόγω της πολύ δυνατής μουσικής που είχε βάλει λόγω του εορταστικού χαρακτήρα της ημέρας. 

Πλέον, ο Χάμες Ροντρίγκες κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και αφαίρεση του διπλώματός του, ενώ, γίνεται ακόμα ένας μετά τον Καρίμ Μπενζεμά υποπέφτει σε πειθαρχικό παράπτωμα...

James Rodriguez stopped by police for driving 200 km/h

Best of internet