Oλυμπιακός: Έξω και ο Ομάρ

Oλυμπιακός: Έξω και ο Ομάρ

Gazzetta team
Oλυμπιακός: Έξω και ο Ομάρ

bet365

Για τον Μποτία ήταν αναμενόμενο, ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ τελικά στο πρώτο παιχνίδι για το 2016, κόντρα στον Πανιώνιο.

Oι «ερυθρόλευκοι», σήμερα το πρωί, έκαναν την τελευταία τους προπόνηση, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική, κάνοντας παράλληλα και δίτερμα.

Εκτός «μάχης» είναι οι τραυματίες Ελαμπντελαουί, Μποτία και Μπουχαλάκης, ενώ, μέρος της προπόνησης με την ομάδα έκανε ο Πουλίδο.

Με προβλήματα στην άμυνα θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη. Θα καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του; Σε απόδοση 1.70 στην Expekt να μη δεχθεί τέρμα ο Ολυμπιακός.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα