Διούδης: « Είναι ένα βήμα μπροστά απ' όλους ο Ολυμπιακός»

Διούδης: « Είναι ένα βήμα μπροστά απ' όλους ο Ολυμπιακός»

Διούδης: « Είναι ένα βήμα μπροστά απ' όλους ο Ολυμπιακός»

Ένα καλό ξεκίνημα, όπως έγινε και στην αρχή της σεζόν, εύχεται ο Σωκράτης Διούδης για τον Πανιώνιο ενόψει του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λιγκ με την έναρξη του 2016.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε όπως ακριβώς τον πρώτο. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά καταφέραμε να συγκρατήσουμε πολλούς βαθμούς. Έχουμε και τώρα δύσκολα ματς αρχής γενομένης με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ειδικά στο πρώτο διάστημα και να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουμε όλο αυτό τον καιρό.

Και μόνο η βαθμολογία και η συγκομιδή του Ολυμπιακού τα λέει όλα. Είναι ένα βήμα μπροστά απ' όλους ο Ολυμπιακός. Εμείς δεν έχουμε τόση μεγάλη πίεση γιατί μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε από αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, είναι αβαντάζ για εμάς γιατί στην έδρα, αλλά ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και μεγάλους ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και με μεγάλο βάθος. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς και να μπορέσουμε όσο μας επιτρέπει το ματς να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να σπάσουμε τον ρυθμό του αντιπάλου. Χρειαζόμαστε φυσικά και τύχη και συγκέντρωση και στα 90 λεπτά.

Σίγουρα το Κύπελλο είναι ένας στόχος που μας ενδιαφέρει, αλλά μας ενδιαφέρει πολύ το πρωτάθλημα. Εφόσον ξεκινήσουμε δυνατά αυτό τον μήνα θα δούμε μετά τι μπορούμε να κάνουμε». 

Best of internet