«Ο Τοροσίδης θέλει να μείνει στη Ρόμα»

«Ο Τοροσίδης θέλει να μείνει στη Ρόμα»

«Ο Τοροσίδης θέλει να μείνει στη Ρόμα»

Πολλά έχουν ακουστεί για το μέλλον του Βασίλη Τοροσίδη και για το ενδιαφέρον των Τζένοα και Τορίνο, όμως, ο εκπρόσωπος του Έλληνα μπακ υποστήριξε ότι ο «Τόρο» δεν θέλει ν' αφήσει τη Ρόμα.  

Ο διεθνής άσος τον τελευταίο καιρό βλέπει τ' όνομά του να γράφεται όλο και πιο έντονα στον Τύπο αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όμως, φαίνεται ότι δεν έχει πρόθεση ο ίδιος ν' αφήσει το «Ολίμπικο», εκτός κι αν η Ρόμα έχει άλλη άποψη...

Ο εκπρόσωπός του, Γιώργος Καζιάνης, μιλώντας στο Tuttomercatoweb, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όντως υπάρχει ενδιαφέρον από τις Τζένοα και Τορίνο όπως γράφεται, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό, ούτε κάτι που να δείχνει ότι οδεύουμε προς μεταγραφή.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου, αν σημειωθούν περισσότερα από τέσσερα τέρματα στο ματς της Μάλαγα με τη θέλτα για τη La Liga.

Είναι χαρούμενος στη Ρόμα ο Βασίλης και δεν θέλει να φύγει στη μέση της σεζόν. Η Ρόμα εξετάζει τις προτάσεις που έχουν φτάσει για εκείνον, όμως εμείς δεν έχουμε ενοχληθεί από καμία ομάδα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Προτεραιότητα του Τοροσίδη, πάντως, είναι να μείνει στη Ρόμα». 

Best of internet