Πρωθυπουργός που κάνει πλάκα με τον Παναθηναϊκό;

Πρωθυπουργός που κάνει πλάκα με τον Παναθηναϊκό;

Δήμος Μπουλούκος Δήμος Μπουλούκος
Πρωθυπουργός που κάνει πλάκα με τον Παναθηναϊκό;

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος θα προτιμούσε από τον Αλέξη Τσίπρα αντί να κάνει πλάκα με τον Παναθηναϊκό να επιχειρούσε να αναβαθμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η τελευταία ημέρα του χρόνου δεν ήταν και η καλύτερη για τον Παναθηναϊκό, αποτελώντας ουσιαστικά τη συνέχεια μίας άσχημης χρονιάς που πολύ γρήγορα θα ξεχάσουν οι φίλοι της ομάδας.

Δεν ήταν τόσο η απόρριψη της έφεσης για την τιμωρία των όσων έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ούτε ότι ο Στραματσόνι επιλέγει να φτιάξει ομάδα με έναν συμπατριώτη του, που έχει να παίξει εφτά μήνες μπάλα και βαδίζει στα 34!

Για μένα χειρότερη ήταν στιγμή που ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να κάνει πλάκα με τον Σταύρο Κοντονή και τους δημοσιογράφους, όταν άκουσε τα κάλαντα της Ζακύνθου στο Μέγαρο Μαξίμου. Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Τύπου ο Τσίπρας είπε για τον Υφυπουργό Αθλητισμού: «Είναι καλός, αλλά φάλτσος και Παναθηναϊκός. Δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα ποτέ».

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι το ήθελε αυτό με το πρωτάθλημα... Είναι δυνατόν ολόκληρος Πρωθυπουργός να κάνει πλάκα με τον Παναθηναϊκό, ειδικά από τη στιγμή που είναι φίλαθλος και μάλιστα «πράσινων» φρονημάτων; Του είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθεί ότι η συγκεκριμένη ομάδα δε διανύει την καλύτερη της περίοδο και οποιοσδήποτε αστεϊσμός σίγουρα θα μπορούσε παρεξηγηθεί!

Με την τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος να είναι στο μακρινό 2010, την ομάδα να έχει γνωρίσει φέτος ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Ευρώπη και κυρίως να νιώθει αποκλεισμένη και αδικημένη από το κέντρο αποφάσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο - το οποίο με κάθε τρόπο πολεμά - δεν υπάρχει χώρος για αστεϊσμούς και χωρατά σχετικά με τον Παναθηναϊκό!

Και μη νομίζετε ότι είναι θέμα οπαδικής προτίμησης! Οταν κατά γενική ομολογία το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο, με την Εθνική ομάδα να ρεζιλεύεται διεθνώς, να εκκρεμούν πολλές βρώμικες υποθέσεις στα δικαστήρια, το παρασκήνιο να ζει και να βασιλεύει και την κυβέρνηση να παραμένει θεατής σε όλα αυτά, δεν είναι και το πιο σώφρων πράγμα στον κόσμο να γίνεται πλάκα για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θα μου πείτε, όμως, ότι ο Τσίπρας - όπως αποδείχθηκε τους τελευταίους 12 μήνες - διαχειρίστηκε... ελαφρά και έκανε πλάκα με πολύ πιο σοβαρά θέματα, στο ποδόσφαιρο θα έδειχνε ευαισθησία;

Υ.Γ. Καλή χρονιά σε όλους με καλύτερες μέρες για τον ελληνικό αθλητισμό, αν και στο ποδόσφαιρο μας δεν βρίσκω κάτι που θα με έκανε πιο αισιόδοξο για το 2016!

Υ. Γ2. Τα περί αυτοσαρκασμού τα ακούω βερεσέ... Δεν είδα τον Πρωθυπουργό να αυτοσαρκάζεται όταν... μετέτρεψε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, ούτε για τα δεκάδες πράγματα που υποσχέθηκε και τελικά δεν εφάρμοσε!

Υ.Γ3. Οι Πρωθυπουργοί εκλέγονται για να κυβερνούν και όχι να κάνουν πλάκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος