Στραματσόνι: «Δεν θα πάρουμε παίκτες για να πούμε ότι πήραμε...»

Στραματσόνι: «Δεν θα πάρουμε παίκτες για να πούμε ότι πήραμε...»

Στραματσόνι: «Δεν θα πάρουμε παίκτες για να πούμε ότι πήραμε...»

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως οι επιλογές θα είναι προσεκτικές...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

«Ήξερα τι θα έβρισκα στον Παναθηναϊκό. Είχαμε ένα δύσκολο διάστημα. Βέβαια, αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Μου είχε συμβεί και στην Ίντερ στο πρώτο εξάμηνο. Είμαι αισιόδοξος, όμως. Και πιστεύω πως μέσα από την σκληρή δουλειά και χωρίς πολλά λόγια θα έρθει η ανάκαμψη».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στην Ευρώπη. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και να φτάσουμε έως το τέλος στο Κύπελλο».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Ο Μπουμάλ έπαιξε στον Πανιώνιο και τον γνωρίζουμε. Έκανε την πρώτη του προπόνηση. Ήρθε σε εμάς για να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο. Σχετικά με τις μεταγραφές είχα μία συνάντηση με τη διοίκηση και τους ενημέρωσα για τις ιδέες μου. Πρέπει να δούμε κάποια πράγματα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Δεν θα πάρουμε παίκτες μόνο και μόνο για να πούμε ότι πήραμε. Έχουμε συζητήσεις κάποιες ιδέες με τον πρόεδρο και θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε. Έχω ξεκάθαρες ιδέες, αλλά θα πρέπει να κάνουμε προσεκτικά βήματα».

Για τους «κομμένους»: «Έχουμε συζητήσει για αυτά τα θέματα. Στη χθεσινή προπόνηση είχαμε 36 ποδοσφαιριστές. Όλοι είναι καλοί και επαγγελματίες, αλλά παίζουν 11 και στην αποστολή είναι 18. Οι δικές μου αποφάσεις κρίνονται από την εικόνα που έχω στις προπονήσεις και στους αγώνες. Στον ενάμιση μήνα που είμαι εδώ έχω μία εικόνα για τους παίκτες και αυτό που θέλω είναι να κερδίζουμε».

Για την διακοπή: «Η άποψή μου είναι πως όταν χάνεις ένα παιχνίδι είναι καλύτερο να έχεις παιχνίδι αμέσως μετά να παίξεις. Η ομάδα δεν πήγε καλά. Ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος, ούτε ο πρόεδρος, ούτε οι παίκτες, γιατί είμαστε στον Παναθηναϊκό και πρέπει να κερδίζουμε. Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με τη δεύτερη και την τρίτη θέση, οπότε πρέπει να δουλέψουμε. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να εμφανιστούμε καλύτεροι. Θα κριθούμε στο τέλος με βάση τα αποτελέσματά της».

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: «Περιμένω από τους παίκτες μου να αντιδράσουν μετά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι. Σίγουρα είναι στενάχωρο ότι παίζουμε δίχως κόσμο, αλλά πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν έχουμε δικαιολογίες».

Best of internet