Τούντορ: «Θέλω το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»

Τούντορ: «Θέλω το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Τούντορ: «Θέλω το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ θέλει ένα τίτλο με τον ΠΑΟΚ μέσα στο 2016. Ο Κροάτης μίλησε για τη χρονιά που έφυγε, τις σκέψεις για το Νέο Ετος και το ματς με την Ξάνθη.

Ο 37χρονος προπονητής διέψευσε κατηγορηματικά για δεύτερη φορά τα σενάρια περί Μακάμπι Τελ Αβίβ. «Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ. Είμαι περήφανος γι’ αυτό και εύχομαι να είμαι εδώ για πολλά χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη προπονητή στην κάμερα της NOVA:

Για τις ημέρες των διακοπών που ήρθαν μετά από 30 αγώνες της ομάδας:

«Βρέθηκα με την οικογένεια μου, στην πόλη μου το Σπλιτ, περάσαμε χαλαρά και οικογενειακά, ήταν ότι έπρεπε για να φορτώσω τις μπαταρίες μου για τις επόμενες προκλήσεις με τον ΠΑΟΚ».

Για το τι κρατάει σε ομαδικό και σε προσωπικό επίπεδο από το 2015:

«Ήταν μια μεγάλη σε διάρκεια χρονιά. Αρχίσαμε πολύ νωρίς, φτάσαμε να δώσουμε 30 αγώνες και να φτάσουμε ως εδώ. Είχαμε καλές και άσχημες περιόδους, είμαι από τους ανθρώπους που κρατούν τις καλές στιγμές, αλλά στον αθλητισμό οφείλουμε να μαθαίνουμε από τα αρνητικά πράγματα. Αυτά σου δίνουν τα μαθήματα και εμείς πρέπει να πάρουμε αυτά τα μαθήματα και να επιβεβαιώσουμε τους τομείς που χρειαζόμαστε δουλειά, όπως και να επιβεβαιώσουμε όλα αυτά τα θετικά στοιχεία που έχουμε χτίσει και με την καθημερινή δουλειά να αναπτύξουμε τους ποδοσφαιριστές γιατί βελτιώνοντας τους ποδοσφαιριστές βελτιώνεις και την συνολική ποιότητα της ομάδας σου».

Για το ποια είναι η ευχή του για το 2016:

«Να προσπαθήσουμε να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι. Εφόσον υπάρχει υγεία, το επόμενο σημαντικό που πρέπει να προσπαθήσεις είναι να είσαι ευτυχισμένος. Θα ήθελα η χρονιά που έρχεται να μπορέσω να κερδίσω κάτι με τον ΠΑΟΚ, αυτή την στιγμή το πιο εύκολο να κερδίσουμε μοιάζει να είναι το κύπελλο. Προσωπικά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ σχολίασε:

«Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ. Είμαι περήφανος γι’ αυτό και εύχομαι να είμαι εδώ για πολλά χρόνια».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μετά τη διακοπή, η ομάδα είπε:

«Η κατάσταση στην ομάδα είναι καλύτερη από ότι ήταν πριν από τη διακοπή. Αρκετοί ποδοσφαιριστές επέστρεψαν από τραυματισμούς, κάποιους τους περιμένουμε σύντομα κοντά μας, όπως είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, που σε μια εβδομάδα θα προπονείται με την ομάδα, ο Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος προέρχεται από ένα μακροχρόνιο τραυματισμό, προπονηθήκαμε καλά αυτές τις ημέρες και θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι της Ξάνθης. Πιστεύω ότι κάτι χρωστάμε στους εαυτούς μας από τον αγώνα του πρώτου γύρου και είμαι αρκετά περίεργος να δω από όλα αυτά που δουλέψαμε, πόσα θα βγουν στο γήπεδο».

Για το πρώτο ματς της χρονιάς απέναντι στην Ξάνθη τόνισε:

«Είναι μια σκληρή και καλά οργανωμένη ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Μπορεί να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο το παιχνίδι που παίζει, αλλά αγωνίζονται πολύ καλά. Δεν θα είναι εύκολο και το είδαμε στον αγώνα του πρώτου αγώνα, έχουν κίνητρο, αλλά εύχομαι να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα