«Συζητάνε τις απολαβές του Νοτσερίνο»

Νίκος Ρόλλας
«Συζητάνε τις απολαβές του Νοτσερίνο»

bet365

Ο Αντόνιο Νοτσερίνο άναψε πράσινο φως στον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με τους Ιταλούς απομένει να βρεθεί λύση με την αμοιβή του.

Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Αντόνιο Νοτσερίνο, όπως υποστηρίζει το SportItalia…

O 30χρονος μέσος, που φέτος μετράει 2 συμμετοχές με την Μίλαν, δεν βρίσκεται στα πλάνα το «ροσονέρι» και ο Αντρέα Στραματσόνι τον θέλει στην Αθήνα για να ενισχύσει τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, ο 15 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας, είναι θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο και μεγάλο πρόβλημα που θα πρέπει να ξεπεραστεί είναι οι οικονομικές του απολαβές.

Αυτές είναι πάνω από 1,5 εκατομμύρια ετησίως, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός.

Δεν αποκλείεται όμως να βρεθεί η χρυσή τομή, με την Μίλαν να αναλαμβάνει να πληρώσει ένα σημαντικό μέρος του ποσού αυτού και ο έμπειρος μέσος να έρθει δανεικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα