Η πρώτη μεταγραφή της χρονιάς στην Ατλέτικο!

Η πρώτη μεταγραφή της χρονιάς στην Ατλέτικο!

Κώστας Ζάλιαρης
Η πρώτη μεταγραφή της χρονιάς στην Ατλέτικο!

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Αουγκούστο Ματίας Φερνάντες μέχρι το 2019, πραγματοποιώντας την πρώτη μεταγραφή στην Ευρώπη για το 2016!

Όσοι οπαδοί της Ατλέτικο ξύπνησαν πρωί για να βρουν ... δώρα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον ερχομό του 2016, βρήκαν και μια μεταγραφή για την ομάδα τους!

Αυτή, ακούει στ' όνομα του Αουγκούστο Ματίας Φερνάντες, ο οποίος έγινε νέο μέλος στο ρόστερ των «ροχιμπλάνκος» και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 3,5 χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Πρόκειται για Αργεντινό μέσο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Θέλτα Βίγκο. Στην Ισπανία μετακόμισε στο 2012 από τη Βελέζ Σάρσφιλντ με την οποία είχε κατακτήσει το Clausura, ενώ το 2009 είχε παίξει και με την Σεντ Ετιέν για ένα χρόνο, στην πρώτη του απόπειρα να βρεθεί στη Γηραιά Ήπειρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα