Παναθηναϊκός: Ξανά για Λονγκό και Μαρτίνεζ

Νίκος Ρόλλας
Παναθηναϊκός: Ξανά για Λονγκό και Μαρτίνεζ

bet365

Ιταλική δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Ζόσεφ Μαρτίνεζ και Σαμουέλε Λονγκό.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ιταλία σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού για την επίθεση.

Στην γειτονική χώρα θεωρούν πως οι στόχοι των «πράσινων» είναι δύο. Ο Ζόσεφ Μαρτίνεζ της Τορίνο και ο Σαμουέλε Λονγκό που αγωνιζόταν στην Φροζινόνε, δανεικός από την Ίντερ.

Για τον πρώτο η περίπτωσή του παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες, καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει να τον αποκτήσει δανεικό για αρχή, κάτι όμως που δεν συζητάει η «Γκρανάτα».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα όμως, οι «πράσινοι» δεν αποκλείεται να ρίξουν στο… τραπέζι και το όνομα του Νίκου Καρέλη ως μέρος της συμφωνίας, προκειμένου να τον πάρουν στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, ακούγεται η περίπτωση του Σαμουέλε Λονγκό για τον οποίο αναφέρεται πως αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα