Χαρίσης: «Ξυπνάω και κοιμάμαι με το στόχο της καθιέρωσης στον ΠΑΟΚ»

Χαρίσης: «Ξυπνάω και κοιμάμαι με το στόχο της καθιέρωσης στον ΠΑΟΚ»

Ψηλά βάζει τον πήχη για τον εαυτό του και διεκδικεί το καλύτερο ο Χάρης Χαρίσης, τονίζοντας ότι ξυπνάει και κοιμάται με τη σκέψη της καθιέρωσης στον ΠΑΟΚ και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να το πετύχει. 

Χαρίσης: «Ξυπνάω και κοιμάμαι με το στόχο της καθιέρωσης στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Toumba Magazine:

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:

Στο οικονομικό δεν είχαμε να πούμε τίποτα. Σε ό,τι μου πρότειναν είπα ναι κι ενώ είχα περιθώριο να διαπραγματευτώ, έδωσα εντολή στον ατζέντη μου να μην το κάνει. Όταν ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι σε θέλει, εσύ πρέπει να δείξεις δέκα φορές ότι θες να φορέσεις τη φανέλα του! Δεν κατακρίνω κανέναν για τον τρόπο που σκέφτεται, αλλά αν δείξεις ότι στόχος σου είναι να εκμεταλλευτείς οικονομικά μόνο την καλή αγωνιστική συγκυρία στα 20 σου χρόνια, εκπέμπεις ένα προφίλ που δεν θα ήθελα να κουβαλάω. Πιστεύω σε μένα, ξέρω ότι αν είμαι υγιής στο τέλος της καριέρας μου θα έχω καταφέρει αυτά που ονειρευόμουν.

Για τους στόχους του:

Τώρα ξυπνάω και κοιμάμαι με το στόχο της καθιέρωσης στον ΠΑΟΚ. Θέλω να είμαι ένας σημαντικός παίκτης για το σύνολο, για την ομάδα. Αν μπορούσα να κάνω ένα λογοπαίγνιο με το όνομά μου, δε θα ήθελα να είμαι αυτός που παίζει επειδή του κάνουν χάρη!

Για τους τραυματισμούς του και την ατυχία:

Η τύχη και η ατυχία δεν σε κυνηγούν, εσύ τις κυνηγάς! Όχι, γενικά δεν αισθάνομαι άτυχος γιατί όλα αυτά είναι φυσιολογικά στο ποδόσφαιρο και απλά σε καθυστερούν λίγο. Χρειάζεται καλή δουλειά. Όσο ανεβαίνουν οι απαιτήσεις, ο ρυθμός, η ένταση, πρέπει να ανεβαίνει και η σωματική δύναμη. Δουλεύω πολύ για να μην ξαναπάθω τίποτα.

Best of internet