Τα... κάλαντα σε Τσιπρα, Κοντονή και ο... μεστός Μέστο!

Τα... κάλαντα σε Τσιπρα, Κοντονή και ο... μεστός Μέστο!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Τα... κάλαντα σε Τσιπρα, Κοντονή και ο... μεστός Μέστο!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στην ...αναμενόμενη απόφαση της επιτροπής εφέσεων, στην απρέπεια του Τσίπρα, που έκανε πλάκα στον κόσμο του Παναθηναϊκού και λέει τα κάλαντα στον Τσίπρα και τον Κοντονή.

Η τελευταία ημέρα του 2015 έφερε στον Παναθηναϊκό το μπουγιουρντί από την επιτροπή εφέσεων και έναν έμπειρο δεξιό μπακ από την Ιταλία , με πολλές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, με πολλά παιχνίδια στην Νάπολι, στην Τζένοα , στην Ουντινέζε. Ο Μέστο είναι ένας γνωστός παίκτης στην Ιταλία και το μόνο, που μπορεί να αμφισβητηθεί δεν είναι η αξία του , αλλά η ετοιμότητά του, αφού έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι από το τέλος Μαΐου. Αυτή θα φανεί στο γήπεδο. Εκεί, που θα κριθεί και ο παίκτης που ήρθε για να καλύψει την θέση του δεξιού μπακ, όπως και ο Στραματσόνι, που τον επέλεξε.

Οσον αφορά την έφεση και μία απρέπεια του Τσίπρα; Άντε να τα πούμε τα ….κάλαντα λίγες ώρες πριν φύγει το 2015. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα αλλάξει η εξοντωτική ποινή του Παναθηναϊκού. Όχι διότι βάση του νόμου δεν εδικαιούτο να δικαιωθεί σε κάποια σημεία(πουθενά δεν λέει ο κανονισμός, ότι δεν γίνεται ένα ματς όταν πέφτει φωτοβολίδα ευθείας βολής πριν την έναρξη του, αλλά στην διάρκεια του αγώνα, ούτε μπορεί να εγγυηθεί η αστυνομία, ότι δεν θα πέσουν φωτοβολίδες στην διάρκεια ενός αγώνα), αλλά διότι πολύ απλά στην Ελλάδα συνεχίζει να κάνει κουμάντο η εγκληματική οργάνωση και ο Τσίπρας με τον Κοντονή συνεχίζουν και τους καλύπτουν. Είπαμε , όσο έσκισε το μνημόνιο ο Τσίπρας (κορόιδεψε τον ελληνικό λαό), άλλο τόσο πάει κόντρα στην διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τι περιμένεις, όμως, από ανθρώπους που εκτός από άσχετοι είναι και επικίνδυνοι σε όλα τα επίπεδα. Τα έζησαν όλοι οι Έλληνες στο πετσί τους μέσα στο 2015 και ο Θεός να φυλάει για το τι θα δούμε από δαύτους το 2016. Από αυτή την άποψη ποτέ δεν πίστευα εγώ, ότι υπήρχε περίπτωση ο Παναθηναϊκός να δικαιωθεί στην επιτροπή εφέσεων. Σε άλλα δύο ματς που έγιναν έπεσαν φωτοβολίδες ευθείας βολής στην διάρκεια του αγώνα και ποτέ δεν διακόπηκαν όπως λέει ο κανονισμός. Ούτε το Βέροια-Ολυμπιακός, ούτε το Ατρόμητος-Πανιώνιος.

Η μία αγωνιστική χωρίς κόσμο είναι χάδι για τις δύο ομάδες, που θα έπρεπε να χάσουν το παιχνίδι στα χαρτιά. Είπαμε, όμως. Τσίπρας και Κοντονής θέλουν μαζί με το σύστημα, που έχει κατασπαράξει τις σάρκες του ελληνικού ποδοσφαίρου να εξοντώσουν τον Παναθηναϊκό, διότι τους χαλάει την …μανέστρα. Τα βάζει με το σύστημα, καταγγέλει , φωνάζει, δημουργεί προβλήματα. Φυσικά εδώ να πω , ότι έκαναν λάθος όσοι μέσα στον Παναθηναϊκό πίστεψαν , ότι με την μέθοδο των χαμηλών τόνων, που επέλεξαν μπορεί να δικαιωνόντουσαν στην έφεση. Χαμπάρι δεν παίρνουν τα τομάρια , που θέλουν φουλ επίθεση σε όλη την διάρκεια της σεζόν.

Και πάμε τώρα στην απρέπεια του Τσίπρα. Κατ’αρχάς το ότι και αυτός και ο Κοντονής δηλώνουν Παναθηναϊκοί είναι ντροπή για τον Παναθηναϊκό. Τέτοιες …..Παναθηναϊκάρες δεν τις θέλουμε και μην τολμάνε να χρησιμοποιούν το όνομα του Παναθηναικού για κανένα λόγο. Ο Τσίπρας έκανε τα πάντα για να μην γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό και τα …κατάφερε , ο Κοντονής μιλάει συχνά με τον Μαρινάκη στο τηλέφωνο και ότι θέλει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού γίνεται. Όπως η μη διεξαγωγή του ντέρμπι. Οπότε το παραμύθι να το πουλήσουν αλλού, όχι στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που τους έχει πάρει χαμπάρι.

Ειδικά ο Τσίπρας σήμερα έπεσε σε μία απρέπεια. Όταν άκουσε τα κάλαντα το πρωί κάνοντας ……πλάκα στον Κοντονή, που ήταν δίπλα του είπε ότι ««Είναι καλός, αλλά φάλτσος και Παναθηναϊκός, πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε ποτέ».

Αλέξη Τσίπρα πλάκα με τον Παναθηναϊκό δεν θα κάνεις. Ειδικά σε μία περίοδο, που ο κόσμος του Παναθηναϊκού βράζει και «θολώνει», όταν βλέπει αυτά που έχεις κάνει και εσύ από τότε που έγινες κυβέρνηση. Αν δεν είναι πλάκα και κάτι ξέρεις με αυτό που είπες στον Κοντονή, καλό είναι να μας το ….αποκαλύψεις. Τι ξέρεις και λες ότι δεν θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός; Αν έκανες πλάκα απλά να ξέρεις, ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ΞΕΧΝΑΕΙ. Δεν ξέρω αλλά αν δεν το έχεις καταλάβει είσαι ο πρωθυπουργός της χώρας και όχι κανένας περαστικός για να κάνεις τέτοια πλάκα.

*Καλή χρονιά σε όλες και όλους με υγεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.